Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Αήττητος «Δικέφαλος»!

Η χθεσινή ισοπαλία με την Μπριζ (1-1) στο Βέλγιο διατηρεί τον ΠΑΟΚ στο κλαμπ των αήττητων ευρωπαϊκών ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις. Όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, επτά ματς αήττητος συμπλήρωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά».











Ο ΚΟΡΙΟΣ


Δεν χάνει. Για να νικάει όμως πιό εύκολα θέλει γκολ. Πολλά γκολ!


Μην ψάχνεις πια αλλού, εδώ είναι το ταξίδι… αναφέρει το ρεφρέν ενός από τα τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, το οποίο ταιριάζει…. γάντι στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό, διότι όπως λέει άλλωστε και ο ύμνος του συλλόγου: «ΠΑΟΚ, τρέμουν το όνομά σου…», έρχεται σε εφαρμογή.






Άμστερνταμ, Κωνσταντινούπολη, Τρίπολη, Μπριζ και φυσικά Τούμπα. Όλα τα γήπεδα στα οποία έχει αγωνιστεί ο «Δικέφαλος» του Βορρά τη φετινή σεζόν και έχει καταφέρει μεταξύ άλλων να μην έχει γνωρίσει ακόμη τη λέξη «Ήττα» στο φινάλε του εκάστοτε παιχνιδιού.






Στο «Γιουρόπα Λιγκ» ο δικέφαλος αετός, προσμετράει πέντε παιχνίδια αήττητος, έχοντας πετύχει μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Στη Σούπερ Λιγκα είναι νικητής στο ματς με τον Πανσερραικό στην Τούμπα (3-2) αλλά και ισόπαλος στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.






Αήττητος και συνεχίζει






Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη με το χθεσινό 1-1 στο Μπριζ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα… τρέχουν ένα σερί 7 αήττητων αγώνων. Άγιαξ (1-1 στο Άμστερνταμ και 3-3 στην Τούμπα), Φενέρ (Νίκη με 1-0 στη Θεσσαλονίκη και 1-1 στην Κωνσταντινούπολη) και χθες στο Βέλγιο (1-1 με την Μπριζ).






Η επιστροφή στη Σούπερ Λιγκα την Κυριακή βρίσκει τους Θεσσαλονικείς να κοντράρονται με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα, ματς το οποίο προσφέρεται για εκ νέου αήττητο αλλά και με μία πιθανή νίκη η οποία θα διατηρήσει τον «Δικέφαλο» στην πρώτη θέση της κατηγορίας.






Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και πλέον το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση.






Ο κυριακάτικος αγώνας με τον Ολ. Βόλου θα πραγματοποιηθεί στις 18:15, ενώ ο Παύλος Δερμιτζάκης… τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση μιας και ο Μπουσαΐντι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ενώ πέραν του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα τεθούν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου