Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

«Θα διορθώσουμε τα λάθη»

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Βέλγιο στο ματς με την Μπριζ, όμως ο Βίκτορ Βιτόλο τόνισε ότι η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη τα οποία θα πρέπει να αποφύγει στη συνέχεια.












Ο μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο sport 103fm:






Για τα λάθη της ομάδας του: «Έγιναν κάποια λάθη περισσότερα από ότι συνήθως σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη με τον τρόπο που γνωρίζουμε ως ομάδα. Παρόλα αυτά πρέπει να κρατήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που αποσπάσαμε χθες. Τα λάθη που έγιναν και στην Τρίπολη δεν δείχνουν έλλειψη δουλειάς. Έχουμε αντιληφθεί τι πρέπει να διορθώσουμε και αγωνιζόμενοι κόντρα σε αξιόμαχες ομάδες το καταλαβαίνουμε καλύτερα. Η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία για την απόδοση μας, άλλωστε δεν είναι κουρασμένη η ομάδα του ΠΑΟΚ».






Για τη φάση του Λίνο και το ενδεχόμενο να ήταν πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ: «Θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι αλλά τώρα αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα και εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μόνο μπροστά».






Για το αποτέλεσμα του αγώνα Ντιναμο-Βιγιαρεάλ: «Δεν αλλάζει κάτι καθώς το ποια ομάδα είναι φαβορί αποδεικνύεται στον αγωνιστικό έργο. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να παραμείνει απόρθητο κάστρο η Τούμπα».






Για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου: «Είναι σημαντικό παιχνίδι όπως άλλωστε είναι όλα τα παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, είτε του Europa League είτε του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει μάθει να δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς καθώς ο στόχος από την αρχή ήταν να αγωνίζεται και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».






Για το γκολ του Στέλιου Μαλεζά: «Του άξιζε το γκολ καθώς δουλεύει πολύ και αγωνίζεται σε μια θέση που δύσκολα πετυχαίνεις γκολ και εύχομαι όλοι οι συμπαίκτες μου να σκοράρουν. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και όχι να σημειώνω γκολ».


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου