Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Σοκ με Λίνο! Χάνει τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς

Άσχημα ήταν τα νέα που προέκυψαν στον ΠΑΟΚ με την κατάσταση του Λίνο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη κνήμη κατά τη διάρκειας της επίσημης πρώτης συγκέντρωσης του «Δικεφάλου».


OΒραζιλιάνος αμυντικός δεν πήρε μέρος και στην προπόνηση της Παρασκευής και περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα έβγαιναν το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Ωστόσο το πόρισμα έδειξε ότι ο τραυματισμός του είναι ανησυχητικός, αφού έχει υποστεί κάταγμα κοπώσεως.


Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για ένα 20ήμερο. Οπότε, απ’ ότι φαίνεται θα χάσει τα δυο πρώτα ευρωπαϊκά ματς του «Δικεφάλου», αφού ακόμα και αν αποθεραπευτεί πλήρως δεν θα είναι έτοιμος αγωνιστικά…


Έτσι ο Μάριο Μπερέτα θα κληθεί να αναζητήσει λύση στο δεξιό άκρο της άμυνας, λόγω του κενού που θα δημιουργήσει το πρόβλημα του 33χρονου ποδοσφαιριστή.


Την Τετάρτη στη Φρανκφούρτη


Όσον αφορά το πρόγραμμα προπονήσεων για τις προσεχείς ημέρες, οι «ασπρόμαυροι» θα μπουν στο γήπεδο δυο φορές το Σάββατο μια το πρωί στις 10:00 και μια το απόγευμα στις 18:00. Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση (10:00) και από Δευτέρα, Τρίτη ξαναμπαίνουν σε ρυθμό διπλών προπονήσεων (10:00 και 18:00). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (15:10) για τη Φρανκφούρτη, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. 


sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου