Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ναυάγιο και με Καρντόσο!

Αλλη μια μεταγραφή του Ολυμπιακού που θεωρήθηκε από πολλούς κλεισμένη δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο λόγος για τον Οράσιο Καντόσο, που δεν συμφώνησε με τους όρους που του πρότεινε η διοίκηση των ερυθρολεύκων και έτσι η μεταγραφή... ναυάγησε! 


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πειραιώτες πρότειναν στον βραζιλιάνο χαφ να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για 2-3 μήνες και κατόπιν να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα! Οπως ήταν φυσικό, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να το δεχθεί ο Καρντόσο.
Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι ήθελαν τον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης να παίξει στα πρώτα ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Επειδή όμως πιάνει θέση ξένου, είχαν σκοπό να τον δώσουν δανεικό σε άλλη ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Καρντόσο αρνήθηκε και έτσι οι πειραιώτες ψάχνουν άλλο ποδοσφαιριστή για τη θέση του αμυντικού χαφ.
"Γνωρίζω για Ολυμπιακό"
Παράλληλα, ο ατζέντης του Μάουρο Καμορανέζι, Σέρχιο Φορτουνάτο, μιλώντας στο Calciomercato εμφανίστηκε ενήμερος για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

"Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Υπάρχουν φήμες, όμως, ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μάουρο είναι υπαρκτό, αλλά, ξαναλέω, δεν έχω έρθει σε επαφή με κανένα στέλεχος του συλλόγου", είπε αρχικά και πρόσθεσε:
"Περιμένουμε την επίσημη πρόταση για να δούμε τι θα κάνουμε με τη Γιουβέντους, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Άλλες επιλογές; Έχω μιλήσει με ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά και πάλι, δεν υπάρχει κάτι επίσημο".
Και κατέληξε, λέγοντας: "Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Μάουρο γιατί τώρα βρίσκεται σε διακοπές και θα επιστρέψει στα μέσα Ιουλίου".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=68493#ixzz0sY83h45l

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου