Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Μετά τον Ντόχερτι, ο Λέκι

Από τη στιγμή που χάλασε η μεταγραφή του Γκάρι Ντόχερτι, υπάρχει στροφή στον Λέκι. Στον Αργεντίνο αμυντικό επιμένουν οι κυανόλευκοι και ελπίζουν ότι τελικά θα τον πείσουν να επιστρέψει για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή.

Ρίχνουν το βάρος στην υπόθεση του Ματίας Λέκι που δείχνει ότι είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Καυτανζόγλειο, αρκεί να υπάρξουν οι απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις.

Δοκιμάζεται Καναδό-Ιταλός

Ενας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τη δεύτερη ομάδα της Μπόχουμ δοκιμάζεται από τον Γιόζεφ Μπουμπένκο. Πρόκειται για τον Καναδό-Ιταλό Τζιανλούκα Ζαβαρίζε. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα αριστερά είτε ως μπακ και ως χαφ.

Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της Μπόχουμ, έχοντας 31 συμμετοχές. Πέρασε από τις ιταλικές Μοντεμπιελούνα (13 συμ./ 4 γκολ) και Μπελούνο (9 συμ./1 γκολ). Επίσης, στις 29 Μαΐου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καναδά στη φιλική αναμέτρηση με την Βενεζουέλα.


Ο Μισούν της Σέλτικ στο προσκήνιο

Οι κυανόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 20χρονο αριστερό μπακ της Σέλτικ, Μίλαν Μισούν. Είναι διεθνής με την ελπίδων, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πρίμπραμ και τον Ιανουάριο του 2009 έκανε το μεγάλο άλμα της καριέρας του, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο στην Σέλτικ.

Με την εθνική ελπίδων της Τσεχίας, μετράει έξι συμμετοχές και ένα γκολ, με σουτ από 25 μέτρα κόντρα στην Ισπανία (23/5/09).


Κόκκινο στον Βερόν

Δεν υπάρχει Βερόν τελικά για τον Ηρακλή. Ο Μπουμπένκο δεν άναψε ποτέ το πράσινο για την απόκτηση του Αργεντίνου και διαπιστώνει ότι υπάρχει πληρότητα στις θέσεις των αμυντικών χαφ. Επιλέγει να ρίξει αλλού το βάρος της ενίσχυσης.

Τέλος κι ο Περπερίδης

Προσφυγή κατέθεσε τελικά ο Μπάμπης Περπερίδης. Ζητά περίπου 60.000 ευρώ από τα οποία οι 35.000 είναι τα δεδουλευμένα. Μεταξύ της ομάδας και του παίκτη έγινε μια συνάντηση στην αρχή της εβδομάδας, δεν τα βρήκανε όμως και έτσι τώρα οι συζητήσεις θα συνεχιστούν στο δικαστήριο.



novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου