Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

«Είμαστε κοντά στον αμυντικό»

Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 2-3 ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 'KILLER'. «Ο ΓΚΟΒΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ». «ΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ». «ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΕΖΟΝ, ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ».-


Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του σέντερ μπακ που θα κάνει τη διαφορά στην αμυντική γραμμή του συλλόγου, μίλησε μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας της «ΕΡΑ Σπορ» ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε, φυσικά και στον Σίντνεϊ Γκοβού, για τον οποίο είπε ότι βρισκόταν στην κορυφή της σχετικής λίστας, ενώ συμπλήρωσε ότι στα υπόψη του συλλόγου βρίσκονται δύο-τρεις πολύ καλές επιλογές για την άμυνα.

Ακόμα, σχολίασε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και, παρότι περιμένει μία δύσκολη χρονιά φέτος, είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει.

«Είχαμε αυτό τον πρώτο στόχο για τη συγκεκριμένη θέση και σίγουρα είσαι χαρούμενος όταν τον κάνεις δικό σου. Πήραμε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Εύχομαι να μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα στα ελληνικά δεδομένα.

Γιατί άλλο είναι το ποδόσφαιρο της Γαλλίας και άλλο της Ελλάδας. Φυσικά και θα τον βοηθήσει η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ. Αυτός ήταν που τον παρότρυνε να έρθει. Έχει και τον Καντέ, θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή για αυτόν από ότι αν ήταν μόνος του
», είπε αρχικά ο Mακεδόνας προπονητή.

Για τον αμυντικό
: «Έχουμε 2-3 πολύ καλές επιλογές. Είμαστε κοντά. Θέλουμε τον καλύτερο δυνατό. Έκανα μια λίστα με το τι χρειαζόμαστε και προχωράμε. Και από εκεί και πέρα ότι θέση αδειάζει θα την καλύπτουμε».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είναι άριστο το κλίμα στην ομάδα. Έχουμε μια καλή ομάδα και με 2-3 προσθήκες θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Κάτι απαραίτητο αφού μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις με τη συμμετοχή μας στο Champions League από φέτος. Εχουμε μια δύσκολη δουλειά αλλά νομίζω ότι θα πετύχουμε».

«Η Αργεντινή δεν λειτούργησε σαν ομάδα»

Τέλος, ο Μακεδόνας προπονητής αναφέρθηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής: «Οι ευρωπαίοι είναι πάντα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Έχουν καλές ομάδες. Ήταν και μερικές ομάδες από τη Νότιο Αμερική που δεν έκαναν τα αναμενόμενα, αλλά από κάποιες άλλες είδαμε καλύτερα πράγματα. Η εθνική ομάδα είναι διαφορετική περίπτωση από τους συλλόγους.

Εγώ πιστεύω ότι αν μια εθνική ομάδα χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες από κάποιο σύλλογο έχει καλύτερα αποτελέσματα. Στη Γερμανία βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες της Μπάγερν και από εκεί και πέρα αρκετοί της Βέρντερ Βρέμης και της Στουτγκάρδης. Στην Ισπανία παίζουν ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ. Η Αργεντινή δεν λειτουργούσε σαν ομάδα. Είχε εξάρσεις κάποιων ποιοτικών παικτών και προχώρησε. Η Βραζιλία αυτοκτόνησε. Βλέποντας το πρώτο ημίχρονο η διαφορά ήταν τεράστια.

Οι συγκυρίες παίζουν τεράστιο ρόλο. Όσο για τη Γερμανία πρώτη φορά που γερμανική ομάδα δεν παίζει με δύο κυνηγούς. Ίσως της βγήκε σε καλό ο τραυματισμός του Μπάλακ. Γιατί μπορεί να έπαιζε με δύο μπροστά τελικά».  



sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου