Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Είναι πολλά τα λεφτά Σίντνεϊ...

Ο Σίντνεϊ Γκοβού με το που έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός, έγινε ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος του παίκτης, μετά τους Τζιμπρίλ Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αν ο Γάλλος επιθετικός εξαντλήσει το συμβόλαιό του (τριετούς διάρκειας) θα λάβει 5,4 εκατ ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Sportday" ο 31χρονος δεξιός μεσοεπιθετικός είχε στείλει το υπογεγραμμένο συμβόλαιό του με φαξ στις 5:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου! Ο Γάλλος άσος υπέγραψε έναντι 1,6 εκατ. ευρώ καθαρά το χρόνο κατά μέσο όρο (1,5 εκατ. τον πρώτο χρόνο, 1,6 εκατ. τον δεύτερο και 1,7 εκατ. τον τρίτο).

To ποσό αυτό, τον καθιστά τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ (2,2 εκατ.) και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα (2 εκατ.). Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λιόν, από την οποία εισέπραττε 3,2 εκατ. ευρώ το χρόνο μικτά, πήρε και σαν πριμ υπογραφής 600.000 ευρώ. Ο τρίτος χρόνος του συμβολαίου του ενεργοποιείται αυτόματα εφόσον συμπληρώσει 20 συμμετοχές.


Μήνυμα εξόδου στον Μόρις.

Ο Νασίφ Μόρις ως όφειλε έδωσε κανονικά το "παρών" στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Αν δεν το έπραττε κινδύνευε με τιμωρία. Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός ωστόσο δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια και από τη διοίκηση του δόθηκε μήνυμα να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μάλιστα οι "πράσινοι" είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει χωρίς να πάρουν χρήματα, διατηρώντας ωστόσο ένα ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης, όπως έγινε με την περίπτωση του Φίλιππου Δάρλα...


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου