Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Μόρα και 5 εκατ ευρώ για τον Τοροσίδη!

Η Μπολόνια φέρεται να είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Βασίλη Τοροσίδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Gazzetta Dello Sport", οι "ροσομπλού" θα καταθέσουν πρόταση για τον 25χρονο διεθνή αμυντικό ύψους 5 εκατ. ευρώ συν τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό Βαγγέλη Μόρα!

Ο νέος ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας, Σέρτζιο Πορτσέντα, είναι ξετρελλαμένος με τον ΄διεθνή άσο των "ερυθρολεύκων" και θεωρεί ότι με την απόκτησή του η Μπολόνια μπορεί να ανέβει επίπεδο! Στο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης ότι ο Τοροσίδης έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, η οποία ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ!

7,5 εκατ. ευρώ για Μπαπτίστα!

Την ίδια ώρα το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "laroma24.it", αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να προσφέρει 7,5 εκατ. ευρώ στη Ρόμα για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ζούλιο Μπαπτίστα!

"Η ελληνική ομάδα θέλει τον παίκτη εδώ και καιρό και είναι έτοιμη να προσφέρει στη Ρόμα 7,5 εκατ ευρώ. Σε αυτό το ποσό η Ρόμα δεν έχει καμία αντίρρηση να τον δώσει, αλλά ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πείσει και τον παίκτη πως δεν είναι κακή η προοπτική να πάει στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, ο Μπαπτίστα προτιμά να πάει στην Premier League, όμως τα πολλά λεφτά που δίνει ο Ολυμπιακός, ίσως του αλλάξουν γνώμη. Ιδιαίτερα η Ρόμα θα το έκανε με χαρά αυτό", αναφέρεται χαρακτηριστικά...


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου