Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ενας Μεξικάνος για τον ΠΑΟΚ


Για τον Ρικάρντο Οσόριο γίνεται λόγος στη Θεσσαλονίκη και για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ που έχει ξεχωρίσει τον Μεξικάνο για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο 30χρονος αμυντικός, αγωνιζόταν από το 2006 στη Στουτγάρδη και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Ο Οσάριο δεν θα μείνει στη Γερμανία και είναι πλέον μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται ζεστά από τον δικέφαλο. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι και πάλι το οικονομικό είναι κάτι που συζητείται σε διαφορετική βάση...Ο Μεξικάνος έχει αρκετά υψηλό κασέ και ο ΠΑΟΚ διατηρεί λίγες πιθανότητες επιτυχίας.
Για την ιστορία, ο Οσόριο ξεκίνησε από την Κρουζ Αζούλ το 2001.

Το 2006 η Στουτγάρδη δαπάνησε το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για να τον φέρει στη Γερμανία. Ο Μεξικανός τις δύο πρώτες σεζόν του ήταν βασικός στη Bundesliga, έχοντας 31 και 27 συμμετοχές αντίστοιχα, αλλά από το 2008 άρχισε να χάνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, καθώς τη σεζόν 2008-2009 σημείωσε 20 συμμετοχές, ενώ πέρσι αγωνίστηκε 10 φορές. Μάλιστα την πρώτη του χρονιά στη Στουτγάρδη ήταν από τους βασικούς συντελεστές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο 30χρονος έχει επίσης, 77 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα του Μεξικό.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου