Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Παράσταση για ένα ρόλο...

 Η Παραγουάη έκανε σημαντικό βήμα τόσο για την πρόκριση της στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ΣΤ' ομίλου. Το σύνολο του Χεράρδο Μαρνίνο επιβλήθηκε της Σλοβακίας με 2-0 και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Η Παραγουάη έλεγχε το ρυθμό του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, καθώς η Σλοβακία είχε ως πρώτο στόχο να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Γι αυτό το λόγο ο Βάις είχε παρατάξει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς. Αυτό φάνηκε κιόλας από το γεγονός ότι χρειάστηκε 37' λεπτά για να δημιουργήσει την πρώτη της ευκαιρία για γκολ. Αντίθετα η Παραγουάη κυνήγησε από την αρχή το γκολ και κατάφερε να το πετύχει στο 27' ύστερα από έξοχο πλασέ του Βέρα και την εκπληκτική μπαλιά Μπάριος.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε λίγο, όμως η εικόνα παρέμεινε η ίδια με αυτή του πρώτου 45λεπτου. Η Σλοβακία αν και πίσω στο σκορ έδειχνε ανήμπορη να δημιουργήσει παιχνίδι και να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Βίγιαρ. Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν παρουσία της Παραγουάης στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχε την υπεροχή και άγγιξε αρκετές φορές το 2-0. Τελικά το πέτυχε στο 86' με ωραίο σουτ του Ριβέρος από το ύψος της περιοχής.


Σλοβακία (Βλάντιμιρ Βάις)
:Μούτσα, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Σλαλατα (83' Στοχ), Στρμπα, Κόζακ, Βάις, Χάμσικ, Σέστακ (70' Χολόσκο), Βίτεκ
Παραγουάη (Χεράρδο Μαρνίνο): Βίγιαρ, Μορέλ, Ντα Σίλβα, Αλκαράζ, Βίκτορ Κάσερες, Ριβέρος, Μπονέτ, Βέρα (88' Ε. Μπαρέτο), Βαλντέζ (68' Τόρες), Μπάριος (82' Καρντόσο), Σάντα Κρουζ.



novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου