Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Αφεντικό ο Μαρινάκης, πρόεδρος ο Κόκκαλης

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα μετά από 17 χρόνια και πλέον το νέο αφεντικό στην ομάδα του λιμανιού θα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αν και ο Σωκράτης Κόκκαλης θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο. Οι δύο άνδρες στη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή έδωσαν τα χέρια και ο 43χρονος εφοπλιστής θα μπει με 50 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ θα αγοράσει και μετοχές από τον Κόκκαλη, ο οποίος θα κρατήσει μόνο το 11%. Ο Βαγέλλης Μαρινάκης θα είναι το νέο αφεντικό των "ερυθρόλευκων" έχοντας το 67% των μετοχών της ΠΑΕ.

Ετσι η παράδοση της ΠΑΕ θα γίνει με ομαλό τρόπο, όπως επιθυμούσε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος τόνισε έξω από τα γραφεία, "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει όλα όσα διεκδικούσε όλα αυτά τα χρόνια. Επετεύχθη μια συνεργασία που είχε βασικό γνώμονα την πρόοδο κι την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

Από την πλευρά του ο νέος ηγέτης των "ερυθρόλευκων" είπε, "Όπως σας είπε ο πρόεδρος, ο οποίος θα παραμείνει πρόεδρος και μετά την συμφωνία κάναμε το καλύτερο με γνώμονα τον Ολυμπιακό. Ο,τι είπαμε και συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή το κάναμε για το καλό και το μέλλον του Ολυμπιακού για την προοπτική και την ελπίδα. Θα έχουμε πολλά να πούμε στο μέλλον. Η συμφωνία αυτή είναι ό,τι καλύτερο για τα χρόνια που έρχονται".


Εξω από τα γραφεία υπήρχε κόσμος, όπου δέχτηκε με ενθουσιασμό τη συμφωνία αυτή επευφημώντας, τόσο τον Κόκκαλη, όσο και τον Μαρινάκη.


Αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα αλλάξει στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς ο Βαγέλλης Μαρινάκης θέλει να ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό ο Ολυμπιακός.


Ο Σωκράτης Κόκκαλης μπήκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός το 1993 και έγινε ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς οδήγησε τους "ερυθρόλευκους" στην κατάκτηση 12 πρωταθλημάτων, ενώ επί των ημερών του η ομάδα του λιμανιού πανηγύρισε πέντε φορές την κατάκτηση του Κυπέλλου. 


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου