Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Χορός ονομάτων...

Οι μάνατζερ έχουν πάρει το μήνυμα και έχουν αρχίσει να προτείνουν στον Ολυμπιακό περισσότερους παίκτες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει από την πρώτη κιόλας στιγμή να ενισχύσει το "ερυθρόλευκο" ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά.

Ο Γιοβάνοβιτς αποτελεί το διακαή πόθο του νέου ηγέτη του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Σέρβος με δηλώσεις του έχει τονίσει πως θα σεβαστεί το προσύμφωνο που έχει υπογράψει με τη Λίβερπουλ. Ο Μαρινάκης δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια και θα κυνηγήσει μέχρι τέλος το θέμα αυτό.

Ο Ντένις Ρόμενταλ έχει προταθεί στους "ερυθρόλευκους" και μάλιστα η εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ανεβάζουν κατακόρυφα τις μετοχές του. Ο Δανός έχει μείνει ελεύθερος από τον Αγιαξ και αγωνίζεται σε μία θέση όπου ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση, καθώς ο Γκαλέτι όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να παίζει ξανά ποδόσφαιρο και στα δεξιά έχει μείνει μόνο ο Ζαϊρί.


Ο χορός των ονομάτων συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο αυτό που χρειάζονται οι "ερυθρόλευκοι" είναι ένα πλάνο, στο οποίο θα κινηθούν. Αυτό το πλάνο θα πρέπει να το σχεδιάσει ο προπονητής, όμως, δεν είναι σίγουρο αν ο Εβαλντ Λίνεν θα είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει από τη Δευτέρα να "χτίσει" το νέο Ολυμπιακό. 


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου