Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ο Μπερέτα πλεύρισε τον Τιριμπόκι

Ο Σιμόνε Τιριμπόκι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Εξέδρα", αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει με τον Μάριο Μπερέτα για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στον ΠΑΟΚ.

"Μέχρι σήμερα δεν έχω κάτι επίσημο με τον ΠΑΟΚ, αλλά αν εμφανιστεί μία πρόταση θα την εξετάσω με μεγάλο ενδιαφέρον. Μίλησα με τον κ. Μπερέτα, με ενημέρωσε για τον ΠΑΟΚ, αλλά έχει μόλις αναλάβει την ομάδα και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής ώστε να εντοπίσει και τις ανάγκες της", δήλωσε ο Ιταλός και πρόσθεσε: "Μιλάω μαζί του συχνά, αφού έχουμε άριστες σχέσεις, η Αταλάντα με ενημέρωσε πως θέλει να χτίσει γύρω μου την ομάδα της επόμενης σεζόν, αλλά αν έχω μία καλή πρόταση θα τη συζητήσω".

Η Πάρμα, η Σαμπντόρια και η Κιέβο ενδιαφέρονται για τον Τιριμπόκι και ο Μπερέτα του μετέφερε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ καθώς και τη νέα προσπάθεια στην οποία θα ηγείται ως τεχνικός ηγέτης.


Τριετές συμβόλαιο στον Εσπόζιτο


Επίσης, δημοσιεύματα αναφέρεται το όνομα του Μάουρο Εσπόζιτο, που μένει ελεύθερος από τη Ρόμα. Ο 31χρονος επιθετικός, όπως αναφέρει η "Gazzetta dello Sport", εξετάζει πρόταση του ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει ο Εσπόζιτο είναι η καταπληκτική χρονιά 2006 με την Κάλιαρι, τότε που είχε κάνει δίδυμο με τον Σουάζο. Στη συνέχεια, η Ρόμα έδωσε δύο εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του. Στην Ρόμα όμως δεν έπαιξε ιδιαίτερα. Μάλιστα, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που φθάνουν στο 1,4 εκ. ευρώ.


Πέρυσι ο Ιταλός έπαιξε στην Κιέβο, η οποία είχε οψιόν αγοράς, αλλά δεν την χρησιμοποίησε. Φέτος από τον Ιανουάριο ο Εσπόζιτο έπαιξε στην Γκροσέτο και σε 17 συμμετοχές, είχε 3 γκολ.


Ακόμη έχει έξι συμμετοχές στην εθνική Ιταλίας, στα προκριματικά του προηγούμενου μουντιάλ.


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου