Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Πάει για Καλάτζε

Ο Κάχα Καλάτζε είχε απασχολήσει στον παρελθόν τον Παναθηναϊκό και όπως φαίνεται τον απασχολεί και τώρα. Οι "πράσινοι" θέλουν να θωρακίσουν την άμυνα τους με τον έμπειρο Γεωργιανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τη Μίλαν μετά από εννιά χρόνια.

Ο 32χρονος έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος από τους "ροσοονέρι", ενώ και η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου θα ήθελε την αποδέσμευση του Καλάτζε, καθώς προχωρεί σε ανανέωση του ρόστερ της. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε μόλις 11 παιχνίδια, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια ήταν βασικός στην ομάδα παίζοντας πότε στο κέντρο της άμυνας και πότε στο αριστερό άκρο.

Ο Καλάτζε προτάθηκε ξανά στον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γόντικας κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη. Αν δει ότι υπάρχει πρόσφωρο έδαφος, τότε θα ενημερώσει τον Νίκο Νιόπια, αλλά και το νέο τεχνικό διευθυντή, έτσι ώστε να ξεκινήσουν και επίσημα οι διαπραγματεύσεις.

Για ότι αφορά τον Γιόσου Σαριέγκι, όπως όλα δείχνουν θα κάνει δεκτή την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "πράσινους", το οποίο θα είναι κατά 25% μικρότερο οικονομικά από αυτό που είχε μέχρι σήμερα.





novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου