Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ρεχάγκελ: "Κάναμε ευτυχισμένους τους Ελληνες"

Ο Οτο Ρεχάγκελ όπως είναι φυσικό, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Νιγηρία σαφώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας, αλλά και την πρώτη νίκη σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οπως τόνισε: "Καταφέραμε να κάνουμε ευτυχισμένους τους Ελληνες. Ισως έπαιξε ρόλο που ο πρωθυπουργός πριν τον αγώνα μας ευχήθηκε καλή επιτυχία και μας είπε πως εκπροσωπούμε την Ελλάδα".

Παράλληλα ο Γερμανός τεχνικός κλήθηκε να απαντήσει σε ξένο δημοσιογράφο, που στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης τον είχε ρωτήσει ειρωνικά αν θα πανηγυρίσει η Ελλάδα όταν θα σημειώσει ένα γκολ: "Θα του πω ότι χαιρόμαστε διπλά επειδή βάλαμε δύο γκολ".

Στην κριτική του για τον αγώνα, τόνισε: "Δυστυχώς το παιχνίδι άρχισε όπως το προηγούμενο, με τον αντίπαλο να προηγείται. Το 1-0 με εκνεύρισε πολύ, γιατί δεν αντιδράσαμε σωστά στη συγκεκριμένη φάση. Η ομάδα χρειάστηκε χρόνο για να συνέλθει. Μετά την αποβολή είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά αυτό δεν σήμαινε τίποτα. Πολλές ομάδες παίζουν με παίκτη παραπάνω και δεν καταφέρνουν τίποτα. Για μας ήταν κλειδί του αγώνα να μη δεχτούμε δεύτερο τέρμα και σταδιακά ανακτήσαμε τον έλεγχο. Με ενθουσιασμό και πάθος καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ και να πάρουμε τη νίκη".


Φυσικά αναφέρθηκε στην Αργεντινή: "Η Αργεντινή είναι μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης, που είναι αναμφίβολα ανώτερη από τη δική μας. Εχουμε πιθανότητες, αλλά λίγες. Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, παρόλο που είμαστε αουτσάιντερ. Ακόμη διεκδικούμε την πρόκριση, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στο EURO 2008, όπου είχαμε αποκλειστεί μετά το δεύτερο ματς. Θα πάμε σε αυτό το παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν".


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου