Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Αύξηση υπό... προυποθέσεις

Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκε στον Παναθηναϊκό η Γενική Συνέλευση που αποφάσισε μέσω πληρεξουσίων την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ υπό προυποθέσεις! Εκτός Δ.Σ. ο Νίκος Πατέρας... 


Ούτε 45 λεπτά δεν κράτησε η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Οι εκπρόσωποι που είχαν πληρεξουσιοδοτηθεί από τους μετόχους αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, όπως τόνισαν κάποιοι δικηγόροι η συμμετοχή ορισμένων μετόχων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα γίνει υπό την προυπόθεση να δουν πρώτα ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ΠΑΕ.

Επίσης αποφασίστηκε το νέο 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο δεν μετέχει ο Νίκος Πατέρας που πρότεινε τον έμπιστο του Στέφανο Ησαϊα, να τον εκπροσωπεί...
Το νέο Δ. Σ. είναι:
Κουλούρης
Μαυροκουκουλάκης
Σιούφας
Ησαΐας
Πολέμης
Παύλος Γιαννακόπουλος (όρισε τον εαυτό του)
Μία θέση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό
Νικόλαος Βαρδινογιάννης του Θεοδώρου
Νικόλαος Βαρδινογιάννης του Γεωργίου
Γόντικας
Βεκρής
Γεωργανάς
Κυριακόπουλος
Μήτσου
Πενθερουδάκης
Πουρσανίδης
Σαμαράς
Σκιάνης
Σπηλιωτόπουλος
Δάβαρης

Οσον αφορά την εκλογή του νέου Προέδρου, αυτή θα μεταφερθεί για το Δ.Σ. της Τετάρτης, αφού πρώτα θα έχει πραγματοποιηθεί νέος κύκλος επαφών.

Το gazzetta.gr σας αποκάλυψε προ ημερών για τη σκέψη αυτή, η οποία και αναμένεται να γίνει πράξη την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη, ώστε την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ξανά πρόεδρο. Αλλωστε, τις τελευταίες ώρες η πληροφορία αυτή βγαίνει από το περιβάλλον σχεδόν όλων των εμπλεκόμενων, γεγονός που φανερώνει πως βρισκόμαστε όντως εν αναμονή του ραντεβού αυτού.
Βεκρής: «Ομόφωνη αύξηση»
Μετά το τέλος της συνέλευσης ο Τζόνι Βεκρής τόνισε:  «Θέλω να σας ενημερώσω ότι εγκρίθηκε ομόφωνα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τάξης των 15.230.000 Ευρώ για θέματα αριθμητικά και κλασματικών μετοχών και η απόφαση ήταν ομόφωνη. Παράλληλα εξελέγη νέο 20μελές Δ.Σ. το οποίο έχει ως εξής. Καταρχάς κάποιοι μέτοχοι είχαν ασκήσει το δικαίωμα διορισμού και είχαν διοριστεί ο κ. Κουλούρης, ο κ. Μαυροκουκουλάκης, ο κ. Σιούφας, ο κ. Ησαϊας, ο κ. Πολέμης και ο Παύλος Γιαννακόπουλος που όρισε τον εαυτό του. Τα υπόλοιπα μέλη είναι οι κ.κ. Νικόλας Βαρδινογιάννης του Θεοδώρου, Νικόλας Βαρδινογιάννης του Γεωργίου, Γόντικας, Βεκρής, Γιολάνας, Κυριακόπουλος, Μήτσου, Παντελιδάκης, Πουρσανίδης, Σαμαράς, Σκιάνης, Δάβαρης, Σπηλιωτόπολος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου