Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Πέφτουν κορμιά στη Τούμπα


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε τον Άρη (21:15, NS1) με στόχο να σημειώσει μία νίκη που θα τον βάλει σε θέση οδηγού στα πλέι-οφ. Ζωντανoί στη μάχη του σεντονιού θέλουν να μείνουν οι «κίτρινοι».

Ο ΚΟΡΙΟΣ Ενδιαφέρον έχει και η κόντρα Σάντος- Κούπερ. Και οι δύο θέλουν... ρεβάνς!

Βήμα πρωτιάς

Άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ ο οποίος την Κυριακή φιλοξενεί τον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης.

Την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για την ήττα από τον Άρη στην κανονικό περίοδο του πρωταθλήματος, που ουσιαστικά τον έθεσε εκτός τίτλου, θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» με νίκη την Κυριακή γίνεται «αφεντικό» στα πλέι οφ. Εκτός αποστολής ο Σνάουτσνερ. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα.

Μεγάλη ευκαιρία να μπει στη θέση του φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στη διαδικασία των πλέι οφ, έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε και ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός είναι ακόμα και ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να τον προφυλάξει ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Στην ΠΑΕ έχουν πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Εκατοντάδες άνδρες σεκιούριτι θα υπάρχουν έξω από τις θύρες ενώ οι έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων θα είναι αυστηροί.

Ξανά προβλήματα

Με προβλήματα για άλλο ένα παιχνίδι θα αγωνιστεί ο Άρης. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Κάλβο, Ναφτί, και Ντέιλι, ενω τιμωρημένος παραμένει ο Αράνο.

Η προετοιμασία των «κιτρίνων» ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ορτίθ, Ρονάλντο, Νασούτι, Γκαρσία, Φερνάντεζ, Χαβίτο, Πρίττας, Κόκε, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Κάμπορα, Λαμπριάκος, και Βαγγέλη.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου