Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ντέρμπι δίχως αύριο


Ολυμπιακός και ΑΕΚ «γκέλαραν» στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και δεν έχουν περιθώρια σήμερα (19:00, ΝΕΤ) για άλλες απώλειες. Χωρίς Τοροσίδη και Στολτίδη οι «ερυθρόλευκοι». Εκτός ο Μπλάνκο για την Ένωση.

Ο ΚΟΡΙΟΣ Δύσκολο το αύριο και ομιχλώδες το τοπίο για όποιον ηττηθεί.Μην σκάσουν μύτη και... ζιζάνια του παρελθόντος δηλαδή.

Χωρίς «Τόρο»

Ο Βασίλης Τοροσίδης έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ καθώς δεν ξεπέρασε την κάκωση στον αχίλλειο τένοντα.

Ο διεθνής αμυντικός των «ερυθρολεύκων» τέθηκε νοκ άουτ για το πολύ σημαντικό ματς με την Ένωση μιας και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ιεροκλή Στολτίδη. Από την άλλη επιστρέφει στην αποστολή ο Χέσους Ντάτολο.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντο, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Γ. Παπαδόπουλο, Μαρέσκα, Βαλεριάνο, Φετφατζίδη, Μήτρογλου, Νταρμπισάιρ και Λούα Λούα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αβραάμ – Μέλμπεργκ. Δεξί μπακ θα είναι ο Ζεβλάκοφ και αριστερό ο Πάντος. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ντουντού με τον Μαρέσκα, ο Όσκαρ θα κινείται στα δεξιά και ο Ντάτολο αριστερά. Στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Λούα Λούα με τον Ντάρμπισάιρ.

Με Νέμεθ η ΑΕΚ

Από το άλλο στρατόπεδο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά πως αν η ομάδα του ηττηθεί από τους ερυθρόλευκους τότε η διαφορά θα φτάσει τους πέντε βαθμούς και τα όνειρα για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ θα σβήσουν πολύ γρήγορα.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στους Θρακομακεδόνες θα ξεκινήσει τον Κρίστιαν Νέμεθ παίρνοντας την θέση του τραυματία Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Ντούσκο αναμένεται να παρατάξει τον «δικέφαλο» με σύστημα 4-2-3-1, με τον Σάχα να είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Μανωλάς με τον Μαϊστόροβιτς θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ αριστερό μπακ θα είναι ο Λαγός και δεξιό ο Αραούχο. Πολύ πιθανό είναι ο Γκέντσογλου να γίνει ο αντί- Καφές έχοντας στο πλάι του τον Γιάχιτς. Πίσω από τον νεαρό Ούγγρο επιθετικό θα κινούνται οι Λεονάρντο, Μαντούκα και Σκόκο, με τον Αργεντινό να κινείται περισσότερο ως δεύτερος επιθετικός.

Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Παυλής, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Καράμπελας, Γκερέιρο, Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο, Γκέντσογλου.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου