Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

"Βύθισε" το υποβρύχιο η Μπαρτσελόνα


Η Βιγιαρεάλ πλήρωσε τα... σπασμένα για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τον τελικό του Champions League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πέρασε σαν σίφουνας από το "Μαδριγάλ", όπου επικράτησε του "κίτρινου υποβρυχίου" με 4-1! Οι "μπλαουγκράνα" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 19' με τον Μέσι για να έρθει στο 34' ο Τσάβι να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Στο 42' ο Μπόγιαν ανέβασε πιο ψηλά το δείκτη του σκορ. Το γκολ του Γιορέντε στο 67' απλά μείωσε το σκορ για λογαριασμό των γηπεδούχων, όμως στο 88' και πάλι ο Μέσι ανέβασε τη διαφορά στα τρία γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Με τη νίκη αυτή οι πρωταθλητές Ισπανίας πήραν και πάλι αέρα τεσσάρων βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης που την Κυριακή φιλοξενεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" την Οσασούνα.

Πιο κοντά στους ομίλους η Βαλένθια
Η Βαλένθια πέρασε νικηφόρα από το "Κορνέγια Ελ Πρατ", όπου επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ χάρη σε δύο γκολ του Ζίγκιτς και έκανε ένα ακόμα βήμα για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η οποία χαρίζει ένα "εισιτήριο" για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σέρβος στράικερ αντικατέστησε τον Νταβίντ Βίγια στο 59' και μέσα σε 16 λεπτά πέτυχε δύο γκολ και χάρισε στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη.

Μάχη στην ουρά...
Μεγάλη μάχη γίνεται στην ουρά της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, η Χερέθ νίκησε στο 90' την Αλμερία και εξακολουθεί να πιστεύει στο θαύμα, ενώ η Σαραγόσα με το διπλό που απέσπασε στη Γαλικία από την αδιάφορη Λα Κορούνια έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της. Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε και η Τενερίφη με τη νίκη της (2-1), επί της Σανταντέρ, που δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε αγώνες για την 35η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Τενερίφη-Σανταντέρ 2-1
(45' Ρομάν, 56' πέν. Αγιόσε - 71' Σίσκο

Λα Κορούνια-Σαραγόσα 0-1
(50' Κολούνγκα)

Μάλαγα-Σπόρτινγκ Χιχόν 1-1
(79' Καϊσέδο - 40' αυτ. Απόνο)

Βαγιαδολίδ-Χετάφε 0-0

Χερέθ-Αλμερία 2-1
(28' Αρμεντέρος, 90' Μπερμέγιο - 34' Σοριάνο)

Εσπανιόλ-Βαλένθια 0-2
(61' και 74' Ζίγκιτς)

Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-4
(67' Γιορέντε - 19', 88�Μέσι, 34' Τσάβι, 42' Μπόγιαν)

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου