Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

To πλάνο για την νέα χρονιά!


Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν και ψάχνονται για τη νέα χρονιά. Ο προγραμματισμός για την περίοδο 2010-11 έχει ξεκινήσει και στον Δικέφαλο του Βορρά υπάρχει κινητικότητα. Πρώτος στόχος η απόκτηση 3-4 ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Δεύτερος στόχος η αποφυγή λαθών και τρίτος στόχος το θέμα προπονητή.

Τα όσα ακούγονται, αλλά και γράφονται στην Θεσσαλονίκη, ότι η διοίκηση του Θόδωρου Ζαγοράκη είχε καθίσει πάνω στο κεφάλαιο που λέγεται Πρωτάθλημα δεν ευσταθούν. Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Προγραμματίζουν με άκρα μυστικότητα τις επόμενες κινήσεις για το μέλλον της ομάδας. Βρύζας-Σάντος και Κονσεισάο συζητάνε καθημερινά για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να είναι όλα έτοιμα πριν ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά. Έτσι ώστε όταν όλοι θα φύγουν για τις Καλοκαιρινές διακοπές τους, στην Τούμπα θα ανοίξουν τον φάκελο για τη νέα χρονιά. Που θα περιλαμβάνει μεταγραφές, ανανεώσεις, απομακρύνσεις…

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ζήσης Βρύζας, θέλει να ρυθμιστούν βασικές λεπτομέρειες και να αποφευχθούν ορισμένα λάθη που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Για τα οποία, βεβαίως, δεν ευθύνονταν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ. Όπως οι περιπτώσεις τον Βιτόλο και Βιερίνια που καθυστέρησαν χαρακτηριστικά για να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες.

Κοινή πεποίθηση των Βρύζα, Σάντος και Κονσεϊσάο είναι πως ο ΠΑΟΚ με την προσθήκη τριών – τεσσάρων ποιοτικών παικτών μπορεί να πρωταγωνιστήσει με περισσότερες αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα και φυσικά να κάνει μία αξιόλογη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κινήσεις έχουν γίνει, ωστόσο προς το παρόν δε δημοσιοποιούνται.

Σε εκκρεμότητα είναι και το θέμα της παραμονής του Φερνάντο Σάντος. Η διοίκηση του Δικεφάλου έχει συζητήσει με τον Πορτογάλο τεχνικό και του έχει προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο τεχνικός του Δικεφάλου όμως καθυστερεί να δώσει την απάντησή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολλά θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ της νέα χρονιάς». Ο Σάντος λοιπόν περιμένει να μάθει πόσα χρήματα θα διατεθούν από την διοίκηση τη νέα χρονιά.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου