Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Κόλαση στην Καβάλα!


Δύο ώρες πριν τη σέντρα, του επαναληπτικού ημιτελικού στο Ανθή Καραγιάννη, άγνωστοι επιτέθηκαν στον πρόεδρο του Αρη, Θανάση Αθανασιάδη που προσπαθούσε να προσεγγίσει στο γήπεδο της Καβάλας. Προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητό του και ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο ίδιος και γλίτωσε με αμιχές.

Οταν παράγοντες του Αρη έφτασαν έξω από το γήπεδο, τους επιτέθηκαν με πέτρες, μέσα από τις κερκίδες του "Aνθή Καραγιάννη". Να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά της αστυνομίας ήταν για μια ακόμη φορά... ελεγχόμενη και ευνόησε την ένταση των δύο πλευρώ. Περισσότερο από χίλιοι, ίσως και δύο χιλιάδες αναμένεται να είναι οι αρειανοί στις κεκρίδες, είτε από τη Θεσσαλονίκη, είτε από την Καβάλα, είτε και από τις γύρω περιοχές.

Σε άλλο σημείο, κοντά στο γήπεδο, άγνωστοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα που έφεραν πινακίδες Θεσσαλονίκης και πάλι η αστυνομία ήταν απούσα...

Μια ώρα πριν το παιχνίδι, ενώ οι οπαδοί του Αρη προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο, η αστυνομία έκανε αλόγιστη χρήση χημικών, η κατάσταση ξέφυγε και απειλήθηκε γενική σύρραξη.

Τελικά ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν και οι φίλοι του Αρη κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι οπαδοί του Αρη δέχθηκαν δεκάδες δακρυγόνα κατά την είσοδο τους στο γήπεδο και η κατάσταση ξέφυγε όταν εμφανίστηκε η αποστολή των κιτρίνων. Οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν αρκετά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τρέξουν γρήγορα στα αποδυτήρια για να προστατευθούν.

Σε άλλο επεισόδιο, με διακριτικά του ΠΑΟΚ, όπως καταγγέλουν οι οπαδοί του Αρη, δέχθηκαν επίθεση από κρανοφόρους. Επίσης, καταγγέλεται ότι εντός του γηπέδου τοποθετήθηκε χωρίς εισιτήρια μερίδα κρανοφόρων και κουκουλοφόρων , που πριν την έναρξη του αγώνα έσπασαν δεκάδες καθίσματα, προκάλεσαν πληθώρα υλικών ζημιών και εισέβαλαν μέσα στο γήπεδο με σκοπό να επιτεθούν στους οπαδούς του Αρη.

www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου