Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

«Μπαμ» ΑΕΚ με Ζεοβάνι


Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για μια μεγάλη μεταγραφή. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αδαμίδης έχει ήδη κάνει κινήσεις να πάρει στην Ένωση τον Βραζιλιάνο μέσο Ζεοβάνι.

Ο 36χρονος δικηγόρος, όπως αποκαλύπτει η «SportDay» θέλει να ενισχύσει σημαντικά τον «δικέφαλο» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για αυτό το λόγο έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά κοιτώντας από τώρα ονόματα παικτών γνωστά στην ευρωπαϊκή σκηνή. Ενα από αυτά είναι και του Ζεοβάνι. Αν υποβιβαστεί η Χαλ στην Τσάμπιονσιπ τότε τα πράγματα για την ΑΕΚ θα είναι πολύ πιο εύκολο ώστε να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα».

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2011 αλλά αν η Χαλ υποβιβαστεί τότε θα μειώσει το μπάτζετ της και θα τον αποδεσμεύσει. Ο ποιοτικός μέσος αμείβεται στις «τίγρεις» με 900.00 ευρώ ετησίως δεν θα έλεγε όχι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Πάντως ο μάνατζερ του Ζιλμάρ Βελόζ δεν θέλησε να πει και πάρα πολλά στη «SportDay» και απλά ανέφερε: «Δεν θέλω να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Θα το δούμε το θέμα και θα δούμε τι θα κάνει και η Χαλ».


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου