Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

«Ροπαλιές» σωτηρίας!


Χόρεψε... πεντοζάλη τον Εργοτέλη και ο Ηρακλής μπορεί να πανηγυρίζει από σήμερα την παραμονή του στην κατηγορία. Ο «Γηραιός» επιβλήθηκε 3-1 και το άγχος της σωτηρίας μεταφέρθηκε στους Κρητικούς!


Δυνατό ξεκίνημα, αφού το γρήγορο γκολ ήταν ο πρωταρχικός στόχος του Εργοτέλη. Οι Κρητικοί πίεσαν, έκλεισαν διαδρόμους και με αιχμή του δόρατος τους Λεάλ, Ρομάνο κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Φερνάντεζ. Ωστόσο, ούτε στο 5' ούτε στο 10' ο Πορτογάλος νικήθηκε από τους γηπεδούχους, αν και το παιχνίδι έδειχνε...γκολ! Έτσι, στο 15' ο Ρομάνο με σέντρα από τα δεξιά έδωσε την ευκαιρία στον Λεάλ να πετύχει ένα εξαιρετικό τέρμα και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.
Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε και ο «γηραιός» δειλά – δειλά έβγαινε στην επίθεση, ώστε να προσπαθήσει να απειλήσει τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί δεν πήραν τόσο σοβαρά την... προειδοποίηση των «κυανόλευκων» και το πλήρωσαν με υπεύθυνη την άμυνα. Στο 37' ο Κομπαγιάσι εκτέλεσε το φάουλ, ο Παπαζαχαρίας ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά, όμως το γκολ σημείωσε ο ... Μπούντιμιρ!

Ολική ανατροπή!

Ο Εργοτέλης μπήκε ξανά δυνατά, ανοιχτό ποδόσφαιρο με σκοπό να απειλήσει τον Ηρακλή, ωστόσο ο τρόπος παιχνιδιού του είχε... συνέπειες. Η σκληρή άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά και οι «φαρμακερές» αντεπιθέσεις έφεραν αποτέλεσμα στο 65', ο Ιάκομπ με εξαιρετική ατομική ενέργεια πάγωσε το «Παγκρήτιο» πετυχαίνοντας το 2-1. Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους γηπεδούχους, με το άγχος να κάνει ακόμα μεγαλύτερη εμφάνιση. Μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη, και τεράστια κενά στην επανάληψη θα μπορούσαν στο 75' να φέρουν το τρίτο γκολ για τον Ηρακλή, ωστόσο ο Ηλιάδης σε τριπλή φάση δεν κέρδισε τον Δασκαλάκη. Το σοκ για τους Κρητικούς ολοκληρώθηκε στο 87' όταν ο Παπαζαχαρίας με κεφαλιά έστειλε μήνυμα παραμονής στην ομάδα του και την πίεση στον Εργοτέλη!



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Χίμπλιγκερ, Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι (82' Κοιλιάρας), Ρομάνο, Φραγκούλακης (56' Ορφανός), Μπέτο (68' Μπαλάφας), Λεάλ, Μπούντιμιρ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιόζεφ Μπουνμπένκο)
: Φερνάντεζ, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Κάρλος Σέζαρ, Γιαννούλης, Λέκι, Πίτου Γκαρσία (78' Μιλάνο), Κομπαγιάσι (69' Μάρα), Ηλιάδης, Κονέ (88' Σαρακατσάνος), Ιάκομπ


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου