Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

«Υποχρεωμένοι να νικήσουμε!»


Σύνθημα νίκης έδωσε στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο τεχνικός του, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. «Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε για εμάς και για τον κόσμο μας!», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο ΚΟΡΙΟΣ Ακόμη και 7 βαθμούς πίσω ο Ολυμπιακός βρίσκει τη δύναμη να μαζέψει τα κομμάτια του και να διεκδικήσει τη νίκη. Και έχει να κερδίσει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε...

Νίκη, νίκη, νίκη!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ζήτσε όπως ήταν φυσικό από τους παίκτες του τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό για εμάς και για τον κόσμο μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητές μας.

Θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε και έτσι να χαροποιήσουμε τους φιλάθλοτ μας. Περιμένω από εσάς να παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις μες στο γήπεδο», ανέφερε σχετικά. Από την πλευρά του ο Μπάντοβιτς ζήτησε μεγάλη προσοχή, εγρήγορση αλλά και καλό παιχνίδι. Ο στόχος είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο.

Πάει για 4-3-3

Αν και ο Μπάντοβιτς δεν έδειξε τελικό σχήμα στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να καταλήξει στο 4-3-3. Λογικά το τελικό σχήμα θα το δείξει στο αυριανό χαλάρωμα της ομάδας. Στην σημερινή προπόνηση δοκίμασε τον Τοροσίδη στα χαφ αλλά και τον Λούα στην κορυφή. Η επικρατέστερη ενδεκάδα είναι: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης ή Γκαλίτσιος, Λεντέσμα ή Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Στολτίδης, Λούα, Ντάτολο, Μήτρογλου.

Μέσα ο Όλαφ, έξω ο Ζαουάντ


Φτιαγμένος από σκληρό μετάλλο είναι ο Όλαφ Μέλμπεργκ! Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού προπονήθηκε σήμερα κανονικά και ξεκινάει στο ΟΑΚΑ. Εκτός ο Ζαϊρί. Ο Όλαφ Μέλμπεργκ δήλωσε παρών για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Ζαουάντ Ζαϊρί.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Μέλμπεργκ, με συνέπει να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Θεραπεία έκαναν οι Λεονάρντο και Ζαϊρί, με τον δεύτερο να μένει τελικά εκτός. Ο Ντουντού συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο. Με την προπόνηση αυτή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 21/3, 19:00, Ο.Α.Κ.Α.).

Η αποστολή

Στην αποστολή, που αποσύρθηκε στον ξενώνα των εγκαταστάσεων του Ρέντη, έχουν συμπεριληφθεί 20 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ντάτολο, Μήτρογλου, Ντάρμπισαϊρ, Λούα Λούα.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου