Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Νίκη και.........στραβοπάτημα


Σαν τρελοί περιμένουν τη νίκη επί της ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.Ο δικέφαλος του βορρά χρειάζεται τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ για να μπει ξανά σε τροχιά τίτλου,όμως περιμένει και στραβοπάτημα του Παναθηνα'ι'κού απέναντι στον Ολυμπιακό στο πολύ μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνισικής.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε σε ήρεμο κλίμα ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αυτή αποτελείται από τους:Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Εντίνιο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Mουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιτόλο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωριμένοι Βιερίνια και Σνάουτσνερ,οι τραυματίες Φιλομένο και Σαβίνι και ο Βερόν που ουσιαστικά είναι εκτός ομάδας.Όσο για την ενδεκάδα θα αποτελείται:τερματοφύλακας ο Χαλκιάς,στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά)Αραμπατζής,Κοντρέρας,Μαλεζάς,Λίνο,στα χαφ οι Γκαρσία,Βιτόλο,ενώ στα πλάγια θα βρίσκονται οι Σορλέν και Κουτσιανικούλης,ελεύθερος θα αγωνιστεί ο Ίβιτς πίσω από τον Μουσλίμοβιτς που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Νίκη της Β’ ομάδας

Με γκολ του Γρηγόρη Ευθυμιάδη στο 35ο λεπτό η ομάδα Νέων Κ-21 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-21 ΟΠΑΠ της Superleague. Η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου, μετά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ανέβασε την απόδοσή της και εκτός από το νικητήριο γκολ είχε και δοκάρι με τον Λάζαρο Μωϋσιάδη στο 40ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αλέξης Αλεξίου): Κουτζαβασίλης, Αποστολόπουλος (65' Μίλιεβιτς), Αγουρίδης, Καραντασιάδης, Ιντζίδης, Καρασαλίδης, Σκέμπης, Σάρρος, Μωϋσιάδης (89' Μπολόσης), Ευθυμιάδης (77' Κάτσε), Κωτούλας (82' Παναγιωτούδης).

ΑΕΚ: Τσουκαλάς, Ρίκκα, Ρομπς, Ζιάμπαρης, Σταματέας, Γιαχάγια, Ταχτσίδης, Πουρνός, Αμπντουραχμάνι, Ντούμος (75' Νικόλτσης), Φροξυλιάς.

46footballnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου