Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Το θέμα είναι αν θα αντέξει


Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Κυριακή τον Ατρόμητο με 2-0 όμως εκτός από την νίκη είναι ελάχιστα τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από πολύ καλό πρώτο ημίχρονο έδειξαν και πάλι δυσκολίες στην επανάληψη, χωρίς δυνάμεις και με εμφανέστατη την πίεση στα πρόσωπα τους από το εύθραυστο 1-0 τα χρειάστηκαν έως ότου ο Μήτρογλου κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Τα... νεύρα βέβαια των πρωταθλητών ήταν πολλά όπως και τα λάθη του Μπάντοβιτς που δυσκόλεψαν το έργο των παικτών. Ειδικά η αντίδραση του Μπάντοβιτς στις αλλαγές ήτάν κάτι που δείχνει την πίεση που νοιώθει και ο ίδιος. Γιατί στην πρώτη αλλαγή το χαρτάκι είχε το Νο9, δηλαδή την έξοδο του Ντάρμπισαιρ για να μπει ο Μήτρογλου με τον «Μπόσκο» να αλλάζει γνώμη ίσως επηρεασμένος και από την αντίδραση του κόσμου και του Αγγλου.

Λάθος βέβαια καθώς το 4-4-2 και η μετατόπιση του Λούα Λούα στο δεξί άκρο έκοψαν στην μέση τον Ολυμπιακό. Όπως και το γεγονός ότι δεν άλλαξε την τελευταία στιγμή την αλλαγή του βγάζοντας τον τραυματία Ντάτολο που είχε στο μυαλό του το μεθαυριανό φιλικό της Αργεντινής με την Γερμανία όταν ένοιωσε τις ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο.

Βεβαίως τα προβλήματα ήταν πολλά ικαι οι απουσίες λόγω τραυματισμών πολλές όμως ο Ολυμπιακός δείχνει να παλεύει να κρατηθεί στο παιχνίδι του τίτλου και το ζητούμενο είναι αν θα αντέξει. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διήμερο ρεπό επιστρέφοντας την Τετάρτη στις προπονήσεις με τον Μπάντοβιτς να σκέφτεται το Καυτατζόγλειο και τις δυσκολίες που περιμένουν τον Ολυμπιακό με τον Ηρακλή.

Εκεί όπου λογικά θα έχει στην διάθεση του τους Τοροσί.grδη, Λούα Λούα και Μαρέσκα που δεν φαίνεται να έχουν κάτι το σοβαρό όπως βέβαια και τον Λεονάρντο που επιστρέφει από την τιμωρία. Όσο για τον Ντάτολο θα φανεί τις επόμενες ημέρες καθώς ο Αργεντινός θα κάνει ότι μπορεί για να παίξει στο φιλικό της εθνικής του με την Γερμανία.
www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου