Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

«Τίτλος και Μουντιάλ»


Η εθνική Ελλάδος έκανε σήμερα την πρώτη της συγκέντρωση για το φιλικό της 3ης Μαρτίου κόντρα στη Σενεγάλη. Ο Στέλιος Μαλεζάς που κλήθηκε για πρώτη φορά τόνισε πως είναι τιμή του που θα φορέσει το εθνόσημο ενώ θέλει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ αλλά και να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Το παιχνίδι με τους Αφρικανούς θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα δώσει για πρώτη φορά το παρών σε παιχνίδι της εθνικής Ανδρών. Ο Μαλεζάς στις δηλώσεις του για την κλήση του τόνισε περήφανος ενώ ανέφερε πως θέλει και το πρωτάθλημα με τον «δικέφαλο» για να είναι η σεζόν ονειρική: «Είναι τιμή για έναν ποδοσφαιριστή η κλήση στην Εθνική, ειδικά όταν αυτή η ομάδα θα είναι στο Μουντιάλ. Δεν το περίμενα. Βέβαια ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου και ευελπιστώ ότι θα είμαι στις τελικές επιλογές του κ. Ρεχάγκελ», ενώ σε ερώτηση για το αν είναι ιδανικό για τον ίδιο να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο τόνισε: «Αυτό θα ήταν το τέλειο. Να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και εγώ να πάω στο Μουντιάλ».

Μόρας: Χρήσιμο φιλικό»

Δηλώσεις έκανε και ο Βαγγέλης Μόρας. Ο στόπερ της Μπολόνια θεωρεί αρκετά χρήσιμο το φιλικό με την Σενεγάλη: «Το φιλικό είναι χρήσιμο και σίγουρα θα βγουν συμπεράσματα, διότι η Σενεγάλη ταιριάζει στο στυλ της Νιγηρίας».

Φύσσας: «Ομοιότητες με Νιγηρία»

Ο τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης», Τάκης Φύσσας ανέφερε τον λόγο που η εθνική διάλεξε ως αντίπαλο τη Σενεγάλη: «Υπάρχει μια φουρνιά 35 παικτών και σιγά σιγά προετοιμάζουμε το έδαφος και για την επόμενη Εθνική ενόψει της προκριματικής φάσης του EURO 2012. Διαλέξαμε τη Σενεγάλη, επειδή έχει ομοιότητες με την αντίπαλό μας στον όμιλο, Νιγηρία».

Οι διεθνείς θα προπονηθούν σήμερα στις 18:00 στον Άγιο Κοσμά (ανοιχτή) και αύριο –Τρίτη- θα προετοιμαστούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα με τη Σενεγάλη. Η αποστολή της Ελλάδας απαρτίζεται από τους: Αγγελος Χαριστέας, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Βαγγέλης Μόρας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Σωτήρης Κυργιάκος, Παντελής Καπετάνος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Λουκάς Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τζόρβας, Μιχάλης Σηφάκης, Κώστας Χαλκιάς, Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Γρηγόρης Μάκος, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Τζαβέλλας, Γιώργος Γκαλίτσιος, Στέλιος Μαλεζάς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου