Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Πλησιάζει ο Βαλβέρδε


Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του απομένει ένα ραντεβού το οποίο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι πριν από το ντέρμπι.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να τα πουν πριν από την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την 27η αγωνιστική. Το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιήσουν τη μέρα και το χώρο του ραντεβού. Ο Ισπανός προπονητής και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται εδώ και μέρες σε διαπραγματεύσεις και μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο θα τα πει και με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει από τώρα την ομάδα, αλλά και από τον Ολυμπιακό δεν θέλουν να τον πιέσουν για κάτι τέτοιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έλεγαν όχι αν ο Βαλβέρδε έπαιρνε μια τέτοια απόφαση. Όσο για τα σενάρια που αφορούν την άμεση αντικατάσταση των Μπάντοβιτς και Νινιάδη μάλλον δεν κυκλοφόρησαν τυχαία.

Από τη διοίκηση υπάρχουν και αυτοί που είναι αντίθετοι με κάτι τέτοιο καθώς θεωρούν ότι μια νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μόνο καλό δεν θα κάνει. Πάντως τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί η φημολογία ότι στη θέση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, θα κάθεται μετά το ματς με την Μπορντό ο Αλέκος Αλεξανδρής.


Λάθη και... αλλαγές

Το λάθος του με τις επιλογές τεχνικών παραδέχθηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης ενώπιον των παικτών κατά την σαββατιάτικη επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. «Κάναμε λάθη με τους προπονητές. Πήραμε τον Κετσπάγια, έφυγε αυτός και υπό την πίεση του χρόνου επιλέξαμε τον Ζίκο, χωρίς να ψάξουμε τι είχε κάνει στην Τουρκία, στη Ρωσία και αλλού. Τον ήξερα σαν έναν πολύ μεγάλο παίκτη, αλλά αποδείχθηκε πως ως προπονητής δεν έκανε τίποτα. Κάναμε λάθη εμείς, αλλά κάνατε και εσείς. Και όταν γίνεται διπλό λάθος, δεν διορθώνεται εύκολα. Δεν ισιώνει εύκολα το πράγμα».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης προκειμένου να διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» έχει καταλάβει πως πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Με νέο προπονητή και καλές μεταγραφές που θα στελεχώσουν το υπάρχον υλικό.


Κοιτούν Μολούμπου

Τον Μολούμπου της Γουέστ Μπρόμγουιτς εξετάζουν στον Ολυμπιακό σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ». Για τον 23χρονο αμυντικό μέσο από το Κονγκό έχει δώσει τις καλύτερες συστάσεις ο συμπατριώτης του Λούα Λούα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Μολούμπου, ο οποίος πήγε πέρυσι στην Αγγλία από την Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι ελεύθερος από την Μπρόμγουιτς.


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου