Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Κήρυξε πόλεμο ο Αδαμίδης!


Ο Σταύρος Αδαμίδης είναι και επίσημα ο 42ος Πρόεδρος της ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης. Μίλησε μάλιστα για... πόλεμο στους εχθρούς της ΑΕΚ. Το gazzetta.gr ήταν εκεί...

Από το πρωϊ πήγαν στο Μαρούσι οι μέτοχοι αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον Αδαμίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο. Μοναδικός απόντας ο Παππάς. Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε στις 9 και ολοκληρώθηκε πριν συμπληρωθούν δύο ώρες με τον Αδαμίδη να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ απέκτησε νέα διοίκηση. Στις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσω το πλάνο μου για το μέλλον της ΑΕΚ».
Αυτές ήταν οι δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά πιο πριν είχε πει στους δημοσιογράφους: «Η ΑΕΚ απέκτησε νέα διοίκηση και έχω τη θέληση να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί. Οι εχθροί της ΑΕΚ να περιμένουν πόλεμο. Η 2η - 3η - 4η 5η θέση δεν αξίζει στην ΑΕΚ και στόχος μας είναι η ενότητα και η πρόοδος της ομάδας»

Επανέλαβε ότι θα ανακοινώσει το πλάνο του για την ΑΕΚ. «Πιθανότατα στις 24 Μαρτίου θα δημοσιοποιήσω τα σχέδια μου. Θα είμαστε υπόλογοι για την εφαρμογή του. Υπόσχομαι αρμονική συνεργασία ενώ θα προχωρήσω σε ριζοσπαστικές αλλαγές στα διοικητικά της ομάδας. »

Πιάνει δουλειά

Πάντως, ήδη η νέα εποχή έχει ξεκινήσει, αφού οι Αδαμίδης, Νοτιάς και Παππάς συμφώνησαν να σφίξουν τα λουριά. Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης είχε συνάντηση με τους μετόχους της ΠΑΕ και τον Νίκο Θανόπουλο για να συζητήσουν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ομάδα. Μάλιστα, ο Σταύρος Αδαμίδης θα έχει σειρά συναντήσεων με υπαλλήλους της ΠΑΕ αφού θεωρεί επιβεβλημένο να γίνουν περικοπές στο προσωπικό.

Το νέο Δ.Σ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης αναλαμβάνει πρόεδρος, ενώ ο Νίκος Νοτιάς θα παραμείνει α’ αντιπρόεδρος. Β’ αντιπρόεδρος θα είναι ο Χάρης Κοσμάτος, στενός συνεργάτης του Αδαμίδη. Όσον αφορά τον Νίκο Θανόπουλο θα μείνει στο νέο διοικητικό σχήμα ως απλό μέλος. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος θα παραμείνει εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής, και ο Δημήτρης Χήνας της «Ένωσης 1924». Στο Δ.Σ. μπαίνουν και οι συνεργάτες του Αδαμίδη, Κοσμάτος, καψής, Καπετανάκης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε γνωστό μετά από σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ομάδας. Στην εν λόγω ανακοίνωση αναφέρονται και όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ

Σήμερα, την 15/03/2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ και έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:

Α. Εγκρίθηκε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα απαρτίζεται από τα κάτωθι μέλη:
1. Αδαμίδης Σταύρος του Δημητρίου
2. Νοτιάς Νικόλαος του Χαραλάμπους
3. Κοσμάτος Θεοχάρης – Ευγένιος του Παναγιώτη
4. Καπετανάκης Κωνσταντίνος του Δημητρίου.
5. Καψής Δημήτρης του Παναγιώτη.
6. Θανόπουλος Νικόλαος του Γεωργίου.
7. Κουδούνας Κωνσταντίνος του Δημήτρη.
8. Χατζηχρήστος Δημήτριος του Χρήστου.
9. Κυριάκος Χήνας του Γεωργίου.
Β. Αποφασίστηκε όπως συζητηθεί και εγκριθεί σε νέα Γενική Συνέλευση, η οποία πρόκειται να συγκληθεί εντός μήνα, η Σύμβαση για το προπονητικό κέντρο με ετήσιο μίσθωμα το ποσό των εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000,00€) και μετά την κατασκευή και του τρίτου γηπέδου και των κερκίδων σε αυτό, με ετήσιο μίσθωμα το ποσό των επτακοσίων είκοσι χιλιάδων ευρώ (720.000,00€).
Γ. Αποφασίστηκε όπως συζητηθεί σε νέα Γενική Συνέλευση η προοπτική αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή που σχετίζεται με αίτημα μετόχων της εταιρείας.

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Σημείωση: Στο νέο Δ.Σ., οι κ.κ. Νοτιάς και Κοσμάτος, θα έχουν θέση Α’ και Β’ Αντιπροέδρου, αντίστοιχα.



Τα βρήκαν για το προπονητήριο

Ένα από τα θέματα που συζήτησαν εκτενώς ήταν και αυτό του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα και η νέα σύμβαση η οποία θα επικυρωθεί στη σημερινή Γενική Συνέλευση. Αδαμίδης και Νοτιάς επικύρωσαν την αρχική συμφωνία τους για ετήσιο μίσθωμα, το οποίο θα είναι κοντά στις 700.000 ευρώ, καθώς και τη μορφή της σύμβασης, που θα είναι leasing και θα δίνει την δυνατότητα στην Ένωση να κάνει δικό της το ακίνητο μετά από κάποια χρόνια.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου