Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Η Στουτγκάρδη για «Μούσλι»


Μετά την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, άλλη μια ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Η Στουτγκάρδη σύμφωνα με δημοσίευμα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Βόσνιο επιθετικό.

Οι περισσότερες ομάδες έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την νέα χρονιά. Η αναζήτηση, η παρακολούθηση παικτών από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς προκειμένου την κατάλληλη στιγμή να είναι έτοιμοι για να «πολιορκήσουν» τους παίκτες που θέλουν.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν αρκεί ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να μεταπηδήσουν σε ομάδες του εξωτερικού. Ένας από αυτούς ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός βρέθηκε τον περασμένο Γενάρη στο στόχαστρο της Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Τώρα μια άλλη ομάδα από την Γερμανία φέρεται να ενδιαφέρεται για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Η Στουτγκάρδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας fussballtransfers.com, καλοβλέπει το «αλάνι». «Η αξία του αποτιμάται σε 3 εκ. ευρώ και ήδη υπάρχουν επαφές για να διαπιστωθεί αν είναι πιθανό το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στην Μπουντεσλίγκα το ερχόμενο καλοκαίρι» αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ.


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου