Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ετσι θα παίξει στο Αλκαζάρ


Ο Φερνάντο Σάντος προσανατολίζεται στο να αλλάξει πρόσωπα στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, σε σχέση με το προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ κι αυτό άλλωστε φάνηκε μέσα από την προετοιμασία της εβδομάδας. Έτσι, αναμένεται να επιστρέψουν στη δεξιά πτέρυγα οι Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια. Και δεν φτάνει μόνον αυτό, καθότι θα λείψει ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Γιώργος Φωτάκης θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ουρουγουανό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται τον Τσιρίλο αντί του Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας και τον Εντίνιο στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μουσλίμοβιτς.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Στη βασική 11αδα του ΠΑΟΚ μετά από απουσία μακρά διαρκείας επιστρέφει ο Μπρούνο Τσιρίλο για τον αγώνα με τη Λάρισα. Ο Ιταλός εκτιμήθηκε ότι είναι απόλυτα έτοιμος για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Φερνάντο Σάντος θέλει να δώσει ανάσα σε κάποιους βασικούς του ποδοσφαιριστές, εν όψει και των πλέι-οφ, με αποτέλεσμα να μην αποκλείονται και άλλες αλλαγές.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Πορτογάλος προσανατολίζεται σε ένα 4-3-3.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κώστας Χαλκιάς, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Μπρούνο Τσιρίλο και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Στα άκρα, δεξί μπακ θα είναι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και αριστερό ο Λίνο.Στο χώρο του κέντρου θα παίξει ο Φωτάκης με τους Βιεϊρίνια και Σορλέν δεξιά και αριστερά του αντίστοιχα. Λίγο πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Ίβιτς και κορυφή ο Εντίνιο.

Η αποστολή για τη Λάρισα
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στην Τούμπα. Σ' αυτήν έλαβαν κανονικά μέρος όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Τσιρίλιο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Ίβιτς, Λίνο, Μούν,. Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιερίνια, Βιτόλο.Ο τιμωρημένος Γκαρσία και ο Φιλομένο, που δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί, αποκλείστηκαν από την αποστολή.


www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου