Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Μπορούν στα δύσκολα



Η νίκη επί του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να είχε το χαρακτήρα τίτλου, αν οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν αυτοκτονήσει στις αναμετρήσεις με τον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ακόμα και έτσι αυτή η επιτυχία των παικτών του Ολυμπιακού είναι σημαντική εν όψει πλέι οφ. Μετά από τη δεύτερη φετινή νίκη επί του "αιωνίου" αντιπάλου η ψυχολογία εκτοξεύτηκε στα ύψη, ενώ οι παίκτες έδωσαν για ακόμα μία φορά την απάντηση τους σε όσους τους απαξίωσαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Επίσης σημαντικό παιχνίδι ήταν και για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος στις αρχές τις εβδομάδας βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ενώ πλέον νοιώθει καλύτερα στη θέση του. Ο Ολυμπιακός με τις εμφανίσεις του σε Γαλλία και ΟΑΚΑ έδειξε ότι διαθέτει το χαρακτήρα, ακόμα και με μισή ομάδα, δίνοντας υποσχέσεις για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα κρίνει και σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού εκτός από τον Παναθηναϊκό, νίκησαν και τον κόσμο της ομάδας τους, κάνοντας χιλιάδες φιλάθλους να τρέξουν στου Ρέντη για να τους αποθεώσουν.

Το κλίμα έχει αντιστραφεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και αν για την υπόθεση τίτλος τα πάντα μάλλον έχουν κριθεί, για την έξοδο στο Τσάμπιονς τα πάντα ξεκινούν σε λίγο. Ετσι, η νίκη αυτοπεποίθησης, όπως κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί, ήρθε στο κατάλληλο σημείο και θα πρέπει να έχει συνέχεια μέχρι το τέλος, για να μπει στην κούρσα των πλέι οφ από θέση ισχύος.

Η επιστροφή των Ντουντού, Ζαϊρί, Ντιόγο θα λύσει και τα χέρια του Μπάντοβιτς, ο οποίος στο ντέρμπι τόλμησε και έριξε στη μάχη τόσο τον Γιάννη Παπαδόπουλο, όσο και τον Οσκαρ που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο καιρό.

Τους πείσμωσαν
Οι παίκτες του Ολυμπιακοί πήγαν αποφασισμένοι στο ΟΑΚΑ για να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι από τους "πράσινους", ωστόσο τα όσα συνέβησαν κατά την άφιξη της αποστολής στο "Σπύρος Λούης" πείσμωσαν τους "ερυθρόλευκους". Οι παλιοί έδειξαν από εκείνη την στιγμή ότι τίποτα δεν μπορεί να τους χαλάσει τη μέρα. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που βγήκε από τους πρώτους από το πούλμαν δεν έδειξε να δίνει σημασία στις κροτίδες και κατευθύνθηκε προς το μπουθ, όπου παρακολούθησε τον αγώνα, ενώ Νικοπολίδης, Πάντος και Ζεβλάκοφ δεν επηρεάστηκαν από τα αντικείμενα που έπεφταν προς το μέρος τους και κατέβαιναν ήρεμοι τα σκαλιά.

Οι αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν φόβισε τους "ερυθρόλευκους", αλλά τους πείσμωσε κιόλας, κάτι που φάνηκε με τη νίκη που κατέκτησαν στο ΟΑΚΑ.

www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου