Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ο Γκαρσία κατηγορεί -πάλι- τη διαιτησία


Στη διαιτησία στάθηκε για μια ακόμη φορά ο Πάμπλο Γκαρσία και σε μια απόστροφο των δηλώσεών του, είπε χαρακτηριστικά, ότι ο διαιτητής του αγώνα με τον Αρη σε ανάγκαζε να αναρωτιέσαι πόσα πήρε για να σφυρίξει με αυτό τον τρόπο. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν εντύπωση και δεν αποκλείεται να συζητηθούν εκ νέου.

Μεταξύ άλλων είπε: «Όσο καιρό βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει ότι δύσκολα θα πάρουμε κάποιο τίτλο. Φέτος στείλανε τον Σπάθα, πέρσι στείλανε τον Κάκο να μας «σκοτώσει» και του χρόνου θα στείλουν κάποιον άλλο».

Για να πάει στον αγώνα με τον ’ρη: «Στην ήττα από τον ’ρη δεν παίξαμε καλά, αλλά η πρόθεση ήταν ότι έπρεπε να χάσουμε. Όσο καιρό βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει ότι δύσκολα θα πάρουμε κάποιο τίτλο. Φέτος στείλανε τον Σπάθα, πέρσι στείλανε τον Κάκο να μας «σκοτώσει» και του χρόνου θα στείλουν κάποιον άλλο. Παίξαμε άσχημα, αλλά ο διαιτητής μας καταδίκασε. Ειδικά εγώ είχα τρία παιχνίδια που δεν έπαιζα καλά» δήλωσε αρχικά ο Ουρουγουανός μέσος και συνέχισε: «Σε αυτό το ματς με την ΑΕΚ παίξαμε καλά. Οι αντίπαλοι ουσιαστικά δεν έφτασαν στην εστία μας. Η τύχη δεν μας άφησε να σκοράρουμε. Ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι στην έδρα μας. Το γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ ήταν λάθος μας. Πονάει περισσότερο η ήττα γιατί έχασε ο Παναθηναϊκός».

Ακόμη, για την ήττα από την ΑΕΚ και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ΠΑΟ- Ολυμπιακός, υπογράμμισε: «Υπήρχε άγχος γιατί ο πρωτοπόρος έχασε. Ήταν μια πολύ ωραία ευκαιρία για μας. Όπως και να έχει, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι το τέλος. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να παίζουμε. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Τίποτα δεν τελειώνει, αν δεν τελειώσει. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Ζήσαμε μία πολύ σκληρή ήττα, αλλά πρέπει να ξανασηκωθούμε. Δεν είχαμε το τελείωμα των φάσεων. Παίξαμε καλά, αλλά αυτό δεν φτάνει».

Τέλος, διευκρίνισε: «Πάντοτε έχουμε όρεξη. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μας βγαίνουν τα πράγματα. Την όρεξη την έχουμε όλοι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα τελευταία τρία παιχνίδια. Αυτό που κατάλαβα από το προηγούμενο ματς, είναι ότι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις πρωτάθλημα. Ήρθα εδώ για να παλέψω και θα συνεχίσω να παλεύω μέχρι να επιστρέψω στην πατρίδα μου, την Ουρουγουάη».

Ο Γκαρσία δεν παρέλειψε να εκφραστεί για τον Λίνο και μάλιστα δήλωσε ότι θα πρέπει να μείνει στην ομάδα.

www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου