Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Μεγάλη η νίκη στην Τούμπα


Η νίκη στην Τούμπα, ο αγώνας που ακολουθεί με τον Πανιώνιο αλλά και οι «μάχες» των πλέι οφ είναι τα θέματα για τα οποία γράφει στο μπλογκ του στο gazzetta.gr ο άσος της ΑΕΚ, Λεονάρντo.

Γειά σας,

η ΑΕΚ έκανε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο και έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο εν όψει των πλέι οφ. Μπήκαμε καλά, προσπαθήσαμε πολύ και κερδίσαμε. Κάναμε νωρίς το 0-1 με τον Μπλάνκο και στη συνέχεια έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Και εμείς είχαμε ευκαιρίες για το 0-2 και ο ΠΑΟΚ για την ισοφάριση. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και λίγο πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια πιστεύω ότι μπορούσαμε να δώσουμε θριαμβευτικό τόνο στην επικράτησή μας.

Τέλος καλό όμως, όλα καλά. Η ΑΕΚ κέρδισε ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας ντέρμπι και εκτός από το καθαρά βαθμολογικό όφελος, υπάρχει και τεράστιο ψυχολογικό. Όταν κερδίζεις τέτοια ντέρμπι και μάλιστα μακριά από το σπίτι σου, αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εμείς, όπως έχω γράψει κατ’ επανάληψη εδώ στο μπλογκ μου, στόχο έχουμε να παρουσιαστούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα πλέι οφ για να πάρουμε το εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχουν απομείνει τρία ακόμα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και θέλουμε να κάνουμε ισάριθμες νίκες για να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερη βαθμολογική εκκίνηση στα πλέι οφ. Την Κυριακή φιλοξενούμε τον Πανιώνιο, μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει και θα έρθει να παίξει το ποδόσφαιρό της χωρίς πίεση. Μας κέρδισαν στον πρώτο γύρο και παρά το γεγονός ότι δεν είχαν καλή πορεία φέτος, διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και μια δυνατή ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά σε κάθε αντίπαλο. Περιμένουμε τον κόσμο της ΑΕΚ να έρθει στο ΟΑΚΑ να μας βοηθήσει να επικρατήσουμε σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι μας φέτος.

Τα πλέι οφ πλησιάζουν. Παίζουμε καλά και δείχνουμε ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει στα έξι ματς με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη. Δύσκολα θα χάσει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός, οπότε οι αντίπαλοί μας θα είναι οι δύο της Θεσσαλονίκης και ο Ολυμπιακός. Τους έχουμε κερδίσει όλους στο δεύτερο γύρο και δεν βλέπω το λόγο να μην το ξανακάνουμε και στα πλέι οφ. Πρέπει να τους σεβαστούμε και τους τρεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε ή να ζηλέψουμε. Είμαστε η ΑΕΚ και θα τα δώσουμε όλα για την έξοδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα έχουμε πολλά να πούμε στα επόμενα ποστ για τα πλέι οφ. Αυτό που μπορώ σε πρώτη φάση να πω με βεβαιότητα είναι ότι σημαντικό ρόλο στην έκβαση των αγώνων αυτών θα παίξει η έδρα. Όποιος κερδίσει και τα τρία ματς στην έδρα του θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη δεύτερη θέση.

Τέλος, να σημειώσω ότι δεν έχω ξεχάσει το δώρο που έχω υποσχεθεί στους φίλους της ΑΕΚ. Βρίσκομαι σε επαφή με τα παιδιά του gazzetta για να προχωρήσει. Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα περί τίνος πρόκειται και τι πρέπει να κάνετε…

Τα λέμε ξανά την επόμενη εβδομάδα,
Λέο.


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου