Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Εκτός για 3 βδομάδες ο Μέλμπεργκ!


Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί σε κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Όλαφ Μέλμπεργκ καθώς θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες!

Ο ΚΟΡΙΟΣ Αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό με τους τραυματισμούς, δεν έχει προηγούμενο! Ο Μέλμπεργκ αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στο ντέρμπι και άντεξε μόλις ένα ημίχρονο. Ποιός τα αποφασίζει αυτά;

Ο Σουηδός αμυντικός τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όπως έδειξαν οι εξετάσεις, έχει υποστεί θλάση στο δεξιό γαστροκνήμιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ο Μέλμπεργκ θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες και θα χάσει σίγουρα τα δύο παιχνίδια με Ξάνθη και Πανθρακικό, ενώ είναι αμφίβολος για το φινάλε με τον Άρη. Στην χειρότερη περίπτωση, λοιπόν, ο Μέλμπεργκ θα αγωνιστεί ξανά στα πλέι-οφ, εκτός και αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κάνει την ανατροπή και πάρει τον τίτλο οπότε θα αγωνιστεί ξανά στην επόμενη σεζόν!

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε σήμερα ρεπό ωστόσο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν οι τραυματίες Ντουντού, Λεονάρντο και Ζαϊρί, που ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, καθώς και ο Ντιόγκο, που έκανε ατομική προπόνηση. Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ματς της προσεχούς Κυριακής με την Ξάνθη θα αρχίσει αύριο, με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Πότε θα λείψουν οι Μαρέσκα, Α. Παπαδόπουλος

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα εκτίσουν την ποινή των δύο αγωνιστικών, που τους επιβλήθηκε με την συμπλήρωση επτά κίτρινων καρτών, στους αγώνες με Ξάνθη, Πανθρακικό ο πρώτος και Πανθρακικό, Άρη ο δεύτερος.


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου