Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Σκέψεις για συλλαλητήριο


Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν απογοητεύτηκαν από την ήττα απέναντι στον Άρη. Το αντίθετο μάλιστα τους πώρωσε ακόμη περισσότερο κι αυτό φάνηκε από την κίνηση των εισιτήριων με την ΑΕΚ. Σκέψεις για συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα.

Μόλις 1000 εισιτήρια έχουν απομείνει

Σύμφωνα λοιπόν με τον επίσημο ΠΑΟΚ περίπου 1.000 εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ «έφυγαν» χθες, πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους. Μάλιστα, εξαντλήθηκαν για τις θύρες 4 και 8 και τις επόμενες μέρες αναμένεται να εξαντληθούν και στις υπόλοιπες. Έτσι κι αλλιώς τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι λιγοστά, εξαιτίας των 21.100 διαρκείας, αλλά και των κρατήσεων μέσω διαδυκτίου, που ξεπερνούν τις 2.000. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 80 €
Θύρες 2, 3: 60 €
Θύρες 5, 6: 40 €
Θύρες 4, 4α: 20 €
Θύρες 7, 7α, 8: 25 €

Στο μεταξύ, στις σκέψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τον «πόλεμο» που δέχεται ο Δικέφαλος σε όλα τα επίπεδα.

Γεύμα ποδοσφαιριστών

Ένα γεύμα μετά τη σημερινή προπόνηση θα είναι το τονωτικό για την ψυχολογική αποκατάσταση και ηρεμία των παικτών του ΠΑΟΚ για τα όσα υπέστησαν την Κυριακή στο Χαριλάου και το παιχνίδι με τον Άρη. Θα γίνει σε ταβέρνα της Περαίας, όπου θα συγκεντρωθούν παίκτες και τεχνικό τιμ για να χαλαρώσουν και να γευματίσουν.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου