Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Απολογήθηκε και πάει... Πατέρα


Η απολογία του Σίντνεϊ Γκοβού παραδόθηκε στο νομικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη Δευτέρα ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να συναντηθεί με τον Νικόλα Πατέρα!
Ο ΚΟΡΙΟΣΑσχημα ξεκίνησε ο Γκοβού. Τουλάχιστον να τελειώσει καλά... Στο χέρι του είναι!

Μετά και τη συνάντηση του ατζέντη του Γκοβού, Τζον Μπικό, με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας, το θέμα με τα ξενύχτια του διεθνή άσου μπαίνει στην τελική ευθεία για να τελειώσει μια και καλή. Η απολογία του παραδόθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ 
Παναθηναϊκός την Παρασκευή και το νομικό τμήμα την εξετάζει. Πάντως, αν και πρόθεση της διοίκησης είναι να ρίξει... τσουχτερό πρόστιμο στον Γκοβού, ακόμη δεν του έχει ανακοινωθεί το ποσό.

Μάλιστα, την Δευτέρα ο 32χρονος άσος θα πάει στα γραφεία του Νικόλα Πατέρα για να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του προέδρου και να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα έχουν γίνουν τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Πατέρας είναι έξαλλος με τον Γάλλο και αναμένεται να του καταστήσει σαφές ότι τρίτη φορά δεν θα υπάρξει. Πάντως, και με δεδομένο ότι ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έχει... κερδίσει όλους τους παίκτες με την συμπεριφορά του, το τετ α τετ με τον Γκοβού μόνο καλό έχει να κάνει στον έμπειρο φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου