Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Νέο ξεκίνημα στο ΟΑΚΑ


Το θετικό αποτέλεσμα, που θα αλλάξει άρδην την ψυχολογία του και θα τον ξαναβάλει σε τροχιά θέσεων κορυφής στη Σούπερ Λίγκα, ψάχνει απόψε στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ (19:30, NOVASPORTS1).
Έπειτα από την ήττα από τον Άρη στην Τούμπα με 1-0, ματς το οποίο προκάλεσε και τους σχετικούς κλυδωνισμούς στην ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει σήμερα ένα ματς αποδείξεων κόντρα στον Παναθηναικό.
Φουλ επίθεση 
Σε αυτό τον σκοπό ο Παύλος Δερμιτζάκης, θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς και η τετράδα της άμυνας, θα αποτελείται από τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζά και Σακελλαρίου. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Γκαρσία και Βιτόλο, ενώ στις πτέρυγες θα είναι οι Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια. Μπροστά τους θα είναι ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι
Χαλκιάς, Μπουσαϊντί, Ζουέλα, Φωτάκης, Ελ Ζαρ, Κουτσιανικούλης και Φιλομένο. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λίνο και Σαβίνι, ο τιμωρημένος Τσιρίλο, καθώς και οι Παπάζογλου, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Μπαλάφας, Κουτζαβασίλης, Γιακουμής και Κριστιάνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου