Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

«Μόνο υποσχέσεις ο Ηρακλής»


Δριμύ κατηγορώ εναντίον του Ηρακλή εξαπέλυσε ο μάνατζερ του Γίρι Κρέιτσι, Οντρεϊ Τσόβανεκ. Τι είπε για τον πελάτη του αλλά και τον «Γηραιό» τον οποίο κατηγόρησε για αθέτηση υποσχέσεων.
Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay», είπε:

«Σταμάτησαν να πληρώνουν τον πελάτη μου και σιγά σιγά άρχισαν να τον θέτουν εκτός ομάδας. Το μόνο που έχω ακούσει όλο αυτό τον καιρό από τον Ηρακλή, τη διοίκησή του και κυρίως τον πρόεδρό του είναι υποσχέσεις. Υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν.  

Από τη στιγμή που απομακρύνθηκε ο κ. Μπουμπένκο, διάφοροι προσπάθησαν να αφήσουν εκτός ομάδας τους παίκτες που εκείνος είχε επιλέξει και το έκαναν με κάθε τρόπο. Δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό. Σταμάτησαν να πληρώνουν τον Γίρι και σιγά σιγά άρχισαν να τον θέτουν εκτός ομάδας. 

Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο Ηρακλής. Υστερα από πολλές συζητήσεις και υποσχέσεις που μας έδωσε ο κ. Τάκης για τα χρήματα του Κρέιτσι είχαμε δώσει μια τελευταία προθεσμία στον Ηρακλή γι' αυτή την εβδομάδα. Η προθεσμία τελείωσε και τα χρήματα δεν έχουν δοθεί».

Είμαι αποφασισμένος να πάω την υπόθεση στα ελληνικά δικαστήρια και στη ΦΙΦΑ, όπου θα διεκδικήσω όσα θα έπρεπε να δώσει ο Ηρακλής στον Κρέιτσι για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου. Ο Γίρι πήγε στη Ρουμανία, δοκιμάστηκε στην Τιμισοάρα και μας είπαν ότι θα υπογράψει μαζί τους. 

Εκεί είναι επαγγελματικό κλαμπ και δείχνουν ότι θέλουν και υπολογίζουν τον παίκτη. Εδώ υπάρχουν μόνο υποσχέσεις και μία αρρωστημένη κατάσταση. Αν δεν πληρώσουν αυτά που πρέπει στον Κρέιτσι, τότε δεν υπάρχουν άλλες λύσεις από τα δικαστήρια και τη ΦΙΦΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου