Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Φρένο στη Βαλένθια η Μπάρτσα

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να βάλει φρένο στην πορεία της Βαλένθια. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 των Νυχτερίδων στο «Καμπ Νου» φτάνοντας τους 16 βαθμούς.
Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα στην 7η αγωνιστική της Primera Division μετά την ισοπαλία με τη Μαγιόρκα (1-1) πριν από τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Οι Μπλαουγκράνα είχαν να λύσουν δύσκολο τεστ, καθώς εντιμετώπιζαν την πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος Βαλένθια, το οποίο έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν στο 38' ο Πάμπλο Ερνάντεθ έκανε το 0-1 παγώνοντας το «Καμπ Νου».

Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο μέρος, όμως στο ξεκίνημα του δευτέρου (47') ο Ινιέστα μετά από κάθετη του Τσάβι πλάσαρε τον Σάντσεθ για το 1-1. Στο 63' ο Κάρλες Πουγιόλ με κεφαλιά έδωσε τη λύση διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, ενώ ο Νταβίντ Βίγια δεν κατάφερε να σκοράρει σε βάρος της πρώην ομάδας του χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Το σύνολο του Γκουαρντιόλα έφτασε τους 16 βαθμούς, φτάνοντας αυτήν του Ουνάι Εμερι, που γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα.

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρντιόλα):
 Βαλντές, Αλβες, Μάξουελ, Πουγιόλ, Πικέ, Τσάβι (77' Μασεράνο), Κεϊτά (86' Αμπιντάλ), Μπούσκετς, Μέσι, Βίγια (82' Πέδρο), Ινιέστα.

2 σχόλια:

  1. Συνάδελφοι blogers,
    Στο blog της Μεσσηνίας έχουμε δημοσιεύσει ένα άρθρο που έχει σχέση με την Ιδιωτική Ασφάλιση σε σύγκριση με την Κοινωνική ασφάλιση που όμως Βουλιάζει και στις Συντάξεις και στην Υγεία.
    Η συζήτηση έχει ΑΝΑΨΕΙ πολύ, το άρθρο αυτό μέχρι τώρα έχει κάνει ρεκόρ σχολίων.
    Θέλετε και εσείς να μας επισκευθείτε και να μας στείλετε τα σχόλιά σας.
    ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΤΟ
    http://messiniaka.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nonetheless,like the fool, I seek a definition. Perhaps it is the lawyer in me.On the subject
    of love, Carl Jung, the Swiss psychiatrist, is a sobering read.All of us, supposedly, carry
    Perhaps us, an animus and an the idealized image of the casa98 you love. And so, live
    person might be naturally quite entitled to be different.

    ΑπάντησηΔιαγραφή