Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

«Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»


Τα πάντα μπορεί να καταφέρει κάποιος σύμφωνα με τον Γιάννη Φετφατζίδη, με την μέχρι ως τώρα πορεία του να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του.
Ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει στρέψει τα βλέμματα όλης της φίλαθλης Ελλάδας πάνω του μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας ομάδας. Η εφημερίδα «Θέμα» κάνει μια αναδρομή στο ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά αναφέρεται και στην προσωπική του ζωή.
Μέχρι να ξεπεταχτεί ο μικρός, πέρασε αρκετές δυσκολίες. Ο «Φέτφα» βρέθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στα 10 του χρόνια, όμως η αλλαγή στρατηγικής στα «πράσινα» φυτώρια  τον ανάγκασε να ψάξει την τύχη του στον Ολυμπιακό.
Και στον ολυμπιακό παραλίγο να αποτελέσει παρελθόν, διότι οι τότε προπονητές ήθελαν ψηλούς και δυνατούς παίκτες στην ομάδα και όχι μικρόσωμους όπως ήταν ο Φετφατζίδης. Τελικά το πείσμα του και η όρεξη για ποδόσφαιρο δικαίωσαν τον «Φέτφα», αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που τον κράτησαν στην ομάδα.
Ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού, στην σελίδα του στο Facebook έχει ως μότο «Impossible is nothing», δηλαδή, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτό. Ο Φετφατζίδης πάντως, όπως λένε και οι φίλοι του, εκτός από το ταλέντο που έχει στο ποδόσφαιρο είναι και ένα εξαιρετικό παιδί, με τρομερό χαρακτήρα και ήθος. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο ο πατέρας του που έβαλε τις βάσεις για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του γιού του.
Ο «Φέτφα» στον ελεύθερο χρόνο του αρέσει να μένει σπίτι, να παίζει ποδοσφαιράκ, να βλέπει ταινίες μαζί με την αγαπημένη του, ενώ όταν το ρίχνει και λίγο έξω προτιμάει τα μαγαζιά της παραλιακής, πάντα με μέτρο.

1 σχόλιο:

  1. Nonetheless,like the fool, I seek a definition. Perhaps it is the lawyer in me.On the subject
    of love, Carl Jung, the Swiss psychiatrist, is a sobering read.All of us, supposedly, carry
    Perhaps us, an animus and an the idealized image of the casa98 you love. And so, live
    person might be naturally quite entitled to be different.

    ΑπάντησηΔιαγραφή