Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Σαμαράς: "Κι Σουνγκ Γιόνγκ, δεν θέλω να σε ξέρω"!

Στη Γλασκώβη είναι φίλοι, αλλά αυτό δεν θα ισχύσει στις 12 Ιουνίου στο Πορτ Ελίζαμπεθ. Ουσιαστικά οι σχέσεις του Γιώργου Σαμαρά και του Κι Σουνγκ-Γιόνγκ έχουν... παγώσει εδώ και μερικές εβδομάδες, από τότε δηλαδή που οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του Νοτιοκορεάτη άσου της Σέλτικ στο Μουντιάλ!

Αυτό αποκάλυψε ο Ελληνας επιθετικός, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι έκανε πλάκα στον συμπαίκτη του: "Μετά το τελευταίο ντέρμπι εναντίον της Ρέιντζερς, μας ανακοίνωσαν ότι ο Κι φεύγει για να προετοιμαστεί ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μας είπαν να του ευχηθούμε όλοι καλή τύχη. Ετσι, ένα-ένα τα παιδιά απ΄ την ομάδα του έσφιξαν το χέρι, αλλά, μόλις έφτασε η σειρά μου, στάθηκα απέναντι του και τον κοίταξα με βλέμα που έλεγε:


"Μην περιμένεις να σου δώσω ευχές, είσαι εχθρός μου τώρα. Το ματς με τη Ρέιντζερς τελείωσε και είμαι χαρούμενος που νικήσαμε, αλλά μην με κοιτάζεις πλέον. Δεν θέλω να σε ξέρω"! Βέβαια, όλα αυτά ήταν για πλάκα. Ο Κι είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ανυπομονώ για το πρώτο ματς του Μουντιάλ, όπου θα βρεθούμε αντιμέτωποι", δήλωσε ο Σαμαράς, στην επίσημη ιστοσελίδα της Σέλτικ.

 
novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου