Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ανασυγκρότηση πριν το ταξίδι στην Νότιο Αφρική

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας, είναι από τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ελλάδα και οι παίκτες είναι ελεύθεροι για να περάσουν και την σημερινή μέρα με τις οικογένειές τους. Το Σάββατο η αποστολή αναχωρεί για την Νότιο Αφρική και εκεί σε 7 ημέρες θα αντιμετωπίσει την Νότιο Κορέα.

Η αντίστροφη μέτρηση πλέον έχει αρχίσει για την συμμετοχή στην τελική φάση του Μουντιάλ, όμως για την Ελλάδα φαίνεται πως αυτή θα είναι ιδιαίτερα μικρή. Η εικόνα της ομάδας στο φιλικό με την Παραγουάη ήταν αποκαρδιωτική και σε καμία περίπτωση δεν άφησε ελπίδες για κάτι καλό.


Ο Ρεχάγκελ, αλλά και οι παίκτες κατάλαβαν πως με τέσσερις παίκτες στην ευθεία στην άμυνα δεν πάμε πουθενά και πλέον θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως κόντρα σε Νότιο Κορέα, Νιγηρία και Αργεντινή θα πρέπει να επιστρέψει το "σίγουρο" 3-5-2.


Η μόνη λογική εξήγηση για το ότι δεν το είδαμε στα φιλικά παιχνίδια πρέπει να είναι πως ο Ρεχάγκελ το "δουλεύει" σε όλες τις προπονήσεις με τους παίκτες του και δεν ήθελε να το φανερώσει στους Νοτιοκορεάτες, αλλά και τους υπόλοιπους αντιπάλους στην τελική φάση.


Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Νότιο Αφρική το Σάββατο το απόγευμα και αφού πρώτα στις 12:00 θα προπονηθεί στον Αγιο Κοσμά. Μάλιστα η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τον κόσμο, αλλά και για τα ΜΜΕ.



novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου