Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Νέο μεγάλο συλλαλητήριο

 Αυτή τη φορά οι κινητοποιήσεις αναμένεται να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές. Η αρχή θα γίνει σήμερα, από το Ιβανώφειο, γνωστό σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης πορείας που θα εξελιχθεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και θα λάβει διαστάσεις συλλαλητηρίου. Στις 19.00 θα γίνει η προσυγκέντρωση και η πορεία είναι άγνωστο που θα καταλήξει. Ωστόσο, εκείνο που φαίνεται να παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις κινητοποιήσεις των οπαδών του Ηρακλή, είναι η νέα κάθοδος στην Αθήνα.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης θα ξεκινήσουν λεωφορεία από το Ιβανώφειο και θα καταλήξουν στην Αθήνα. Τελικός προορισμός τα γραφεία της ΕΠΟ, από όπου θα βγει οριστικά πλέον, ο... χρησμός. Οι "κυανόλευκοι", με το δίκιο τους, έχουν αγανακτήσει. Ορισμένοι έχουν φτάσει τα όρια της τρέλας με τα τερτίπια των επιτροπών και της διαδικασίας που μοιάζει εφιάλτης, μόνον για τον Ηρακλή.


Στη σημερινή συγκέντρωση αναμένεται να καταφθάσουν και πάλι οπαδοί από πολλές περιοχές της Μακεδονίας, αλλά και από την Αθήνα. Επικοινώνησαν Ηρακλειδείς ακόμη και από τη Γερμανία, απ' όπου επίσης ετοιμάζονται να έρθουν στην Ελλάδα για το σημερινό συλλαλητήριο και τη συγκέντρωση της Πέμπτης στο Γουδί.

Υπογραφές
Να σημειωθεί ότι, από χθες η ΠΑΕ Ηρακλής έχει ξεκινήσει επαφές με Υπουργούς, Βουλευτές τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Τους ζητούν να αντιδράσουν συντονισμένα, όπως οι συνάδελφοί τους στην Κρήτη.

Η χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννη Τάκη, για το ζήτημα είναι χαρακτηριστική: "Από τη στιγμή που στο ποδόσφαιρο παίζουν οι βουλευτές της Κρήτης, θα παίξουν και της Θεσσαλονίκης".

novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου