Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Δεν αφήνει ελεύθερο τον Ντιόπ η Πόρτσμουθ

 Από την ΑΕΚ εκφράζεται η σιγουριά πως ο Ντιόπ θα αγωνίζεται στην Ενωση την επόμενη σεζόν, ωστόσο ο τεχνικός της διευθυντής της Πόρτσμουθ, Ανδρέας Ανδρονίκου, έχει διαφορετική άποψη. Ο αγγλικός σύλλογος δεν πρόκειται να αφήσει ελεύθερο τον Σενεγαλέζο και ζητάει 700.000 ευρώ.

Επίσης ο Ανδρονίκου με δηλώσεις στο theplayer υποστήριξε πως η Πόρτσμουθ μιλάει με γαλλικούς συλλόγους για τον Ντιόπ και προέβλεψε πως ο 32χρονος θα καταλήξει στο Σαμπιονα.


"Ο παίκτης έχει τιμή και αυτή είναι στις 700.000 ευρώ. Δεν πρόκειται να τον αφήσουμε ελεύθερο. Ο παίκτης έχει τιμή. Αν η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον παίκτη, πρέπει να τον πληρώσει. Και αυτό το έχουμε διαμηνύσει και στην ΑΕΚ η οποία εξακολουθεί να καλύπτει μόνο το συμβόλαιο του. Η ΑΕΚ δηλαδή θέλει τον παίκτη δωρεάν. Αυτό δεν γίνεται γιατί η Πόρτσμουθ, δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο. Τώρα βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ομάδες της Γαλλίας. Και αν θέλετε να σας πω ειλικρινά την άποψη μου, ο παίκτης μάλλον εκεί θα καταλήξει. Εκτός αν η ΑΕΚ αποφασίσει να δώσει τα χρήματα που ζητάμε", υποστήριξε ο Ανδρέας Ανδρονίκου.


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου