Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Αγώνας δρόμου για την Τούμπα

Ξεκίνησαν με γοργούς ρυθμούς τα έργα στο γήπεδο της Τούμπας.Συγκεκριμένα τη Δευτέρα η εταιρία που έχει αναλάβει τις εργασίες ξεκίνησε την στεγανοποίηση και την υποστύλωση στις κερκίδες 7 και 8. Επίσης, το πλάνο προβλέπει τη μεταφορά της μπουτίκ του «Δικέφαλου» του Βορρά στη Θύρα 8Τούμπας.
του γηπέδου της
Όπως αναφέρει το χρονοδιάγραμμα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αντικατασταθούν όλα τα καθίσματα στις εξέδρες του δυτικού πετάλου, προκειμένου να γίνει ένα μίνι λίφτινγκ και στο συγκεκριμένο σημείο του γηπέδου. Στόχος της εταιρίας είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι συγκεκριμένες εργασίες έως τις 15 Ιουλίου, προκειμένου να μπορέσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ να δηλώσει την Τούμπα ως έδρα για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των προκριματικών του Champions League.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα αναγκαστεί να δώσει τους συγκεκριμένους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Το κόστος των εργασιών θα καλυφθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο ΟΠΑΠ δε θα προχωρήσει στην οικονομική χορηγία που είχε υποσχεθεί, λόγω των θλιβερών επεισοδίων που είχαν γίνει στη Λαμία, στον τελικό του χάντμπολ, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου