Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Νικοπολίδης: "Συνεχίζω για μια ακόμη χρονιά"

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα υπερασπίζεται και τη νέα σεζόν την εστία του Ολυμπιακού, καθώς δήλωσε στην ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ ότι θα συνεχίσει γι' ακόμη μια χρονιά το ποδόσφαιρο. Ο έμπειρος γκολκίπερ τόνισε ότι έλαβε αυτήν την απόφαση "και για λόγους ποδοσφαιρικού εγωισμού", καθώς, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, "έχω τόσο την δύναμη, όσο και την θέληση για να προσφέρω ουσιαστικά".

Η δήλωση του αρχηγού των "ερυθρολεύκων", ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2004, έχει ως εξής:

"Επιθυμώ να ενημερώσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ότι η τελική απόφασή μου είναι να συνεχίσω το ποδόσφαιρο για μία ακόμη χρονιά. Η αρχική απόφασή μου, όπως άλλωστε την είχα μεταφέρει στη Διοίκηση, ήταν να σταματήσω μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μετά, όμως, από την συνάντησή μου με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κύριο Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος μου ζήτησε είτε να συνεχίσω να παίζω για έναν ακόμη χρόνο, είτε να αναλάβω τη θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποφάσισα, μεταξύ άλλων και για λόγους ποδοσφαιρικού εγωισμού, να συνεχίσω, καθώς πιστεύω ότι έχω τόσο την δύναμη, όσο και την θέληση για να προσφέρω ουσιαστικά, προκειμένου η ομάδα μας να έχει μία επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο".



novasports.gr  


2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΟΝΕΨΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΣ ΤΟ 88 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ. ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΣΑΡΛΑΧΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΟΛΟΚΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala o nikopolidis kathe xrono leei tha stamatisei k olo synexizei.autos tha ftasei ta 50 k akoma tha paizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή