Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Σαμαράς: "Να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο"

Ο Γιώργος Σαμαράς, έκανε δηλώσεις την Τετάρτη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΦΙΦΑ, με τις οποίες αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Νιγηρία που θα γίνει την Πέμπτη στο Μπλουφοντέιν. Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε επίσης για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έχει σημειώσει γκολ σε Μουντιάλ.

"Εχουμε ήδη ξεχάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ηταν απογοητευτικό και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και χρειάζεται να παραμείνουμε αισιόδοξοι. Κάναμε πολλά βλακώδη λάθη. Δεν αμυνθήκαμε καλά, κάτι που είναι το δυνατό μας σημείο", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο... μηδενικό ενεργητικό της Ελληνικής ομάδας και ο ίδιος... πιέζεται για να σκοράρει: "Δεν υπάρχει ήρωας σε αυτή την ομάδα. Παίζουμε πάντα σαν μία ομάδα"


Για το παιχνίδι με τη Νιγηρία, επεσήμανε: "Είναι ένα δύσκολο τεστ για εμάς. Εχουν πολλούς ταλαντούχους και δυνατούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Ημασταν κακοί απέναντι στους Κορεάτες. Απέναντι στη Νιγηρία χρειάζεται να βρούμε αυτό που μας κάνει καλή ομάδα. Εάν ένας παίκτης κάνει λάθος, ο πιο κοντινός του παίκτης χρειάζεται να αντιδράσει άμεσα και να δουλέψει δύο φορές πιο σκληρά για να λύσει το πρόβλημα. Αν χάσουμε από τη Νιγηρία, το Παγκόσμιο Κύπελλο τελείωσε για εμάς. Το ίδιο, όμως, ισχύει για τη Νιγηρία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο".


Οσο για τον αριθμό των παικτών του Παναθηναϊκού στην Εθνική, είπε: "Σίγουρα, οι παίκτες που παίζουν μαζί γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, για να αγωνιστούμε σωστά, πρέπει να παίξουμε για την μπλε φανέλα της Ελλάδας. Δεν έχει διαφορά αν παίζεις για τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Αγγλία ή οπουδήποτε αλλού".


novaspots.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου