Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Χερ Ότο ο... ψυχολόγος

Αποστολή στη Νότια Αφρική: Νίκος Τζουάννης

Χρόνια στους πάγκους και εξαιρετικός "ψυχολόγος", ο Ότο Ρεχάγκελ γνωρίζει καλά ότι οι διεθνείς δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης απέναντι στην Νιγηρία. Το ηθικό θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, το σοκ ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί και είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει προβληματισμός στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.


Η... εκτός προγράμματος ήττα από την Νότια Κορέα αναγκάζει την Εθνική μας ομάδα να βρίσκεται με την... πλάτη στον τοίχο, λίγα μονάχα εικοσιτετράωρα πριν από τον αγώνα που θα κρίνει το μέλλον μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Χερ Ότο, κάνει τη δική του προσπάθεια για να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές της "Γαλανόλευκης" από το άγχος και την πίεση.

Ο Γερμανός ήταν διαφορετικός στην προπόνηση της Δευτέρας, κοντά στους παίκτες, προσπάθησε με το γνωστό του χιούμορ να αντιστρέψει το κλίμα, συμμετείχε ενεργά στην προπόνηση, μιλούσε συνεχώς και έδινε... κουράγιο στους διεθνείς μας. Aφησε στο παρελθόν την κακή εμφάνιση της Εθνικής ομάδας, προκειμένου να ξεχαστεί το... βατερλό του Πορτ Ελίζαμπεθ και δεν στάθηκε στα πολλά λάθη που έγιναν απέναντι στην Νότια Κορέα.


Παράλληλα άρχισε σιγά σιγά να εμφανίζει και τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Μπλουμφοντέιν, με τους Κυργιάκο, Σαλπιγγίδη και Νίνη να χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας και το σύστημα να παραμένει γρίφος. 


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου