Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

«Δικαιώθηκε ο Ηρακλής»

Ο τελευταίος μήνας έκρυβε έντονες συγκινήσεις για τον Ηρακλή με κατάληξη happy end. Για δικαίωση του «αγώνα» του Γηραιού, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Τάκης.

Ο ιθύνοντας των «μπλε» μίλησε στην εφημερίδα «Goal News» υπογραμμίζοντας:
«Δικαιώθηκαν όσοι από την αρχή πίστεψαν ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλος και δυνατός. Οσοι θεώρησαν από την αρχή ότι με τον κόσμο του συσπειρωμένο δεν μπορούν να τον νικήσουν και να τον υποβιβάσουν. Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε πότε όσα έχουν συμβεί όλες αυτές τις ημέρες. Δεν υπάρχει περίπτωση, επειδή στο τέλος δικαιωθήκαμε, να σβήσουμε όλα αυτά που περάσαμε, ομάδα και κόσμος. Θα διαβάσουμε με προσοχή την απόφαση και τις επόμενες ημέρες θα τη σχολιάσουμε με ηρεμία, αν βέβαια αυτό δεν θα μας κοστίσει κάποιο πρόστιμο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Θεωρούμε ότι πάντα θα πρέπει να ισχύει η δικαιοσύνη και η ισονομία, όπως ακριβώς ζήτησε και ο υπουργός κ. Γερουλάνος. Μόνο που αυτή η ισονομία δεν θα πρέπει να είναι επιλεκτική αλλά να ισχύσει σε όλες τις εκφάνσεις του ποδοσφαίρου και στους φακέλους και στις κρατικές χορηγίες, στα τηλεοπτικά συμβόλαια, παντού» συμπλήρωσε ο Γιάννης Τάκης.
«Από εδώ και πέρα μας περιμένει σκληρή δουλειά, τελείως όμως διαφορετική, αφού θα αφορά το ποδόσφαιρο. Η προσωρινή διοίκηση έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι με τη συσπείρωση του κόσμου μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ο κόσμος έδειξε τη δυναμική του στους δρόμους και πλέον θα τη δείξει και στα γήπεδα».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου